Midnatt

Mörkt. Tyst. Grabben sover. Dotra sover. Hunden & katten - sover. Vilken dag. På kvällen så klagade Alva över att hon hade ont i foten, & jag plockade upp henna, satte henne i soffan & tog av henne strumporna. Det jag såg var inte vad jag förväntat mig att få se. Ont. Hade det varit min fot så hade jag beskrivit det som satans-jävla-jätteont. Men för en två-åring så var det bara ont, inget mer. Inget mindre. Så jag försökte att få ut den lilla porslinsbiten som hon måste trampat in i sin lilla fot på morgonen, när hon tappade en kopp i golvet & plockade ihop alla bitarna innan jag hann märka något. Med en panikslagen Alva så lyckades jag bara göra små, små hål i blåsan & det gick inte att se någonting alls. Så vi plockade upp lilla fröken från soffan & åkte in på akuten. Hon fick lokalbedövning - sprutan skrämde mig tillräckligt för att nästan börja gråta av medlidande när Alva skrek & slogs under mig. Två gånger fick hon tag i sprutan, trots att vi var tre personer som höll i henne. När bedövningen tagit så fick vi hålla i henne igen, den här gången var vi fyra, & jag såg att hon kunde känna smärtan när skalpellen gjorden ett litet snitt i hennes hud. Hon upprepade hela tiden 'nej, nej, sluta' & tårarna rullade konstant ner för hennes kinder när jag höll i henns & försökte lugna henne med min ord. Sedan klarade jag inte att se mer. Dom grävde runt i de lilla såret i den lilla foten, & jag kände att tårarna nästan rann över. Nu tvingade Jim mig att gå & sätta mig, jag måste ha varit kritvit för jag kände att jag höll på att svimma.

Sedan fick hon plåster & bandage. & vi fick sätta oss ner för att vänta på röntgen. Röntgen gick bra, & bilderna visade inte på att det fanns någonting i foten, trots all rodnad, infektion & svullnad. Så vi fick äntligen åka hem & en vecka framöver blir det antibiotika för Alva. & hon har lovat att berätta för mamma nästa gång hon har ont. Nu har jag fixat & donat här hemma, slötittat på tv & låtit paniken rinna av mig. Så snart kan jag också sova..

11.27

Idag är det inte bara jag som är sjuk. Alva har varit gnällig & febrig hela natten, så hon fick stanna hemma från dagis. Lite senare på morgonen kom Hunn hem från jobbet också. Så nu har vi sjukisdag här hemma. Alva är den enda av oss som har någon energi alls. Men jag måste nog faktiskt tvinga i mig lite frukost nu, för det lilla jag fick i mig igår gjorde mig bara ännu hungrigare. Bla, bla, bla..  Förlåt, men en dag som idag finns det inte något bättre att skriva.

Sockersött


Att somna mellan er är det bästa som finns ♥


17.27

Jag som hade planerat att jobba extra mycket den här veckan, & så blir det så här. Jag har bara lyckats få i mig några teskedar med yoghurt. Inte ens vatten. Jag klarar knappt av att röra mig. Men en influensa-känsla i alla leder, i varenda liten det av mig. Varje rörelse får det att dra ihop sig i magen. Huvudvärken är som en hinna som täcker varje millimeter, & om ett hårstrå faller fel så känns det som om jag ska sprängas. Idag är det synd om mig. Oerhört synd om mig.

Fredag - Västerås

Jag & Hunn åkte från Mora & ett strålande solsken, med siktet på Västerås. Resan gick över förväntan med tanke på att Jim aldrig kört den vägen förr, & att jag har världens sämsta lokalsinne - no lie. Väl inne i Västerås så gick det lättare. Vi hittade till & med till parkeringshuset utan problem. Jim var lycklig över att ha kört runt-runt-runt upp till sjätte våningen & gjort små gulliga ljud under tiden. Jag var uppspelt till tusen över att få träffa Jennie för första gången på flera år. & efter en kort stund så möttes vi upp. Där var hon. Som en pytteliten, sockersöt docka - med en ännu mindra docka i vagnen. Vi gick en vända på Systemet inför kvällen & sen gick vi & fikade på Cornetto. Lilla Milo roade oss hela tiden, & Jennies polare Lotta fick agera barnvakt. Vi delade gamla - & för min del väldigt många bortglömda - minnen, nutid & framtidsplaner. Efter ett tag dök även Samuel upp & efter att det slutat regna bestämde vi oss för att gå & kika lite på stan. Jag fick till & med hålla Milo lite, & hon tycker minsann om mig. Jag hade som fördel att hon tyckte om allt som jag provat på Alva när Alva var liten. Mihi.

På stan sa vi 'hej då' efter ett tag & gick för att möta Walle som var på shoppingrunda med mamma & mostrar. Brandlarmet inne i hela gallerian bestämde sig för att gå, så vi gick ut & tvärs över gatan in på H&M istället. Efter att Walle gjort det hon skulle så knatade vi tillbaka till parkeringshuset & åkte hem till Walle. Där blev jag & Jim smått dumma i huvudet av alla antikviteter & gamla prylar - & hennes katt James såklart. Det var helt sjukt, en så jävla mysig lägenhet. Lite vin, minnesdelande & piffande senare så satt vi i taxin på väg ner till stadshotellet. Där så knatade vi över kullerstennarna de få metrarna bort till Pluto. Vi lyckades - trots rätt knappt om tid - hinna bli bland de 99 första in, & Walle fick tillbaka pengarna för sin outfit. Själv var jag rätt kass & hade glömt fakturan i Mora - men jag var lika happycat anyways.


Terassen på Pluto


Rökpaus uppe på terassen


Fotograf in action


På Pluto bjöds det på gratis mousserande vin med jordgubbs-smak. Vi spelade Black Jack & poserade framför kameran. Vi tävlade om en rosa lap top - men den vann en av värdinnorna. Pfft. När prisutdelningen var klar så bestämde vi oss för att gå vidare. Vi skulle möta upp Julle & gå bort till Tabasco, där hennes pojkvän jobbade. Där drack vi riktiga mojitos & hängde vid baren. Kom in ännu en gång på delade minnen & ännu en gång blev jag besviken över att jag flyttade hem. Efter ett tag så blev vi hungriga & valde att röra oss vidare till Saffet's för lite snabbmat. Jim fick en enorm tallrik med Fish n' chips & jag fick en hamburgare som var godare än jag förväntat. Efter att vi fått i oss det mesta så lockade lite sömn & vi knatade bort & tog en taxi tillbaka hem till Walle & söta, busiga lilla James. Jag tror Jim blev kär i James btw. Fast han fick inte sova med oss, för vi kände inte för att vakna av att en katt naffsade oss i fossingarna.Lilla bus-James. 


Walles barfota-walk, & två sötnosar i baren.

 


Nelly Fashion Week


Nelly Fashion Week innebär gratis give aways, massor av nya erbjudanden varje dag & massor av pengar att spara. För att komma till Fashion Week, klicka HÄR.

 


Äntligen hemma, lite lyckligare

Det var så det kändes igår när vi kom innanför dörren med väskor & påsar & möttes av en överlycklig hund & en pratig liten katt. Trots stöket som vi inte hunnit ta reda på innan vi åkte så kändes det som att jag äntligen andades ut. Resan hem var ett perfekt avslut på en perfekt helg. Isa åkte med oss till Västerås. Vi valde att sitta på övervåningen den här gången, eftersom vi fick stå hela vägen till Stockholm på lördagen. Vi satt tre personer i bredd på två stolar - det är praktiskt att vara liten. Precis innan vi var framme i Västerås så kom konduktören & skulle ta betalt. Vi var ärliga & bad om att få betal för hela sträckan Sthlm - Västerås. Han började plocka med dosor & sånt som han skulle ha för att dra kortet, & lyckades efter många om & men ta betalt av Jim. Sedan var det min tur, & då blev han allt osäkrare. En blind hade kunnat se hur jobbigt det var för honom. Stackars, lilla gubben som säkert inte hade långt kvar till pensionen. Allt strulade för hon & till slut gav han upp. Mummlade något osammanshängande om att inget borde dragit från mitt kort, & att vi inte behövde betala. Vi lyckades nätt & jämt hålla oss för skratt. Jo tack vi förstod någ vart hans osökerhet grundade sig i.. vi var framme i Västerås en minut senare.

Sen tog vi promenaden upp till Walle. Lånade datorn & plockade ihop våra saker. Därefter väntade en bilresa hem. Ååh, min älskade pärla. Hade jag behövt åka kollektivt mer så hade jag nog lagt mig på golvet & gråtit. Så vi hittade ut till Burger King, åt massa mums - min hamburgare med jalapenos var så stark så att Jim gav ifrån sig knäpppa, söta ljud - & roade personalen som om vi vore övertrötta femåringar. Hemresan ägnade vi åt att diskutera ditt & datt. Inget skit, utan riktiga diskussioner. Efter två timmar så somnade Isa i baksätet. Jag & Jim fortsatte, men jag lyckades bara hålla mig vaken genom Garsås innan jag somnade.

Helgen har varit så otroligt händelserik. Perfektion. Ska försöka sumera hela helgen sen, men jag måste ladda batteriet till kameran först. För den här helgen kan inte beskrivas utan bilder ♥

Nelly Outfit Awards


Vimmelbilderna finns HÄR.


Västerås & Stockholm på 2 dagar

Åh, vi har så sjukt kul. Just nu sitter jag & André på rummet på Nordic Light Hotell & vantar på Jim som står i duschen. Vi dricker vin & skrattar så att vi nästan kissar på oss. Vi har haft en kickass-awesome-time. Bland annat, Nelly Outfit Awards, photo shoot, gratisdrinkar, fantastiska Mojitos, freeze mob på plattan, shopping med bakfulla/fulla Jens, Linn & Joel & massa mer. Nu väntar en trerätters på Belgobaren. Skriver utförligare sen, mobilbloggning tar sån damn tid. Hoppas att ni har minst lika kul som oss. Later.

Exposed


I like it rough.


Vakna med The Voice

Alltså, dom är ju så jävla kul . Jag kissade nästan på mig när Jacob & Josefin körde sitt dans medley framför en av grabbarna i Bounce. Sen så började diskussionen om parodi-videos, & Jacob lovade att visade min & Jims favorit 'lip dub' imorgon. BEP's 'I got a feeling'. Alltså, den är så sanslöst kul, & inte alls lika dåligt gjord som många andra som ligger på YouTube. Annars så älskar jag Improv Everywhere, enorma freezes & flash mobs.


Jaja, tillbaka till VMTV & Josefins förklaring av en nya film - The Human Catepillar - den låter som en film som jag absolut inte borde se själv. Jag får nog tvinga Hunn att se den med mig. Bara tanken på den får mig att rysa. Euuek. Men nu borde jag passa på att sova lite. Jag behöver verkligen det efter de senaste dagarnas sömbrist. Igår somnade jag nämligen redan vid klockan nio. I soffan, sittandes, med datorn i knät. Illa, illa.


The sale continues


Nu utökas rean ännu mer. För att klicka hem dina favoriter, klicka HÄR.
Själv så har jag fått mitt paket & öppnat det idag ♥


Nummer tolv


Nummer elva


Nummer tio


Drömmar om aprilhimlen

Allting händer så fort nu. Förra torsdagen så fick jag ett nummer av Malin. Det gällde ett jobb, men jag har inte fått veta alls vad det är för typ av jobb. Jag vet bara vilka det är jag kommer att anställas av, om intervjun imorgon går som jag hoppas. Sedan fredagen har jag jobbat totalt 7 pass, & varenda natt, samtidigt som jag försökt fixa tusen saker. Jag hann uppdatera mitt CV, -damn vad nöjd jag är med det, får jag säga så? - skrivit ett väldigt välskrivet personligt brev, skickat iväg båda + referenser via mail, beställt frön, blommor, grönsaker & sånt till balkongerna, byggt ihop 2 rosa cyklar, hittat 2 underbara ting som jag verkligen vill ha hem - men Jim sätter sig på tvären - innan sommaren börjar på riktigt, skrivit en lista med massa kreativa saker att göra inom kort.. Produktiv minst. Mihi. Sommaren är lite så. Jag hinner alltid med massor på sommaren. Sånt som jag inte lyckats med på hela vintern. Allt bara prickas av, lite varje dag. Jag älskar sommaren ♥ Även om det snöar just nu, när jag trampar premiärrundan på min tuggummi-rosa cykel. Jag vet att jag snart har en balkong fylld med massa sött, mums & mys. & där ska jag sitta & äta i kvällssolen så ofta som möjligt.

Fröken motljus


Söndag morgon halv åtta.


Feedback

Sidvisningarna här har faktiskt börjat imponera på mig lite, även om dom inte kan jämföras med de 150 jag hade om dagen på Metrobloggen. Men egentligen skriver jag väl för mig själv? Eller? Ibland är det svårt att veta, men jag intalar mig själv att det fortfarande är ett sätt att bevara minnen, & samtidigt ett sätt att sätta ord på känslor. Men det är alltid kul när andra låter mig stjäla lite dyrbar tid. Däremot skulle jag tycka att det var kul med lite mer kommentarer, eller kanske frågor? Jag brukar faktiskt försöka kommentera i de bloggar jag läser, eftersom jag vet att några ord kan betyda otroligt mycket. Däremot så kommer jag inte ihåg att leta mig tillbaka till de inlägg jag kommenterat, & hoppas på ett svar - det skulle verkligen innebära stulen tid - så det vore sött om feedback hamnade här någonstans. Pussinussitussi.

When dreams collide with disire

Jag vill alltid ha vad jag inte kan få. Alltid. Däremot så brukar jag alltid få det jag vill ha. Dilemma.

05.48

Kvällen på Wasa var absolut inte min kväll, fick tusen kommentarer på min klädsel, ignorerade en pojkvän som inte förstod mig alls, fick en halv öl över mina Michael Kors-klackar, rökte en halv cigarett trots 6 nikotinfria dygn.. Allt var bara fel ikväll. Så jag får väl vara lycklig över det lilla. Jag hittade ju i alla fall några hundra i en ficka jag inte visste att jag använde, & så fick jag träffa en del personer som jag uppskattade i mängden av pretton, smått, & grått.

10.48

Varför är jag vaken? Jag borde sova minst två timmar till för att överleva alla tre jobbpassen idag. Så dåligt Jess.

.. sådan dotter


Duktig liten fröken

Jag känner mig lite extra duktig idag. Ringt samtal & bokat arbets-intervju nästa vecka & fixat referenser. Bokat in fredagen nästa helg med Walle & 'Nelly Outfit Awards' i Västerås. Kikat hotell till lördagen i Sthlm & peppat till tusen för söndagen & The Last Bounce. Nästa helg kan inte misslyckas.

 

Vi hann till & med ut en sväng på Sollerön på kvällen, mysa med lammen, få en skymt av fölet som föddes igår, pussas med fjolårs-fölet, & ännu en gång drömma om en tomt på ön. Bilder & videoblogg kommer imorgon, ni måste ju bara se hur fantastiskt söta dom är, dom där små ulltussarna ♥

Fem dygn nikotinfri, & första kvällen på Wasa utan cigg. Jag är optimistisk.


Countdown ♥

 


Brutalt & skrämmande vackert

Ibland önskar jag att jag kunde få orden att flyta på samma sätt som Annika Marklund, hennes krönikor biter sig fast på näthinnan. Kanske inte orden - som sakta faller i glömska - men känslan. Hon skriver på ett sätt som får mig att rysa & gråta. Det är oftast inte något att gråta över, oftast handlar det om små saker & situationer. Men orden biter sig fast i mig, river sig in under huden & tvingar mig att känna varenda stavelse. Nu för tiden skriver jag sämre än någonsin förr. Jag skyller mitt dåliga sätt att forma texter på Jim. Jag kan inte skriva när världen är inbäddad i ett skirt sken. Jag blir avtrubbad av att känna mig älskad & tillräcklig. Så om jag inte lyckas få någon att känna det jag skriver, så är det ett litet pris för det jag fått i utbyte. Igår hade jag kunnat printa ner år av besvikelse, ångest, ilska & mardrömmar. Jag hade kunnat få någon att känna - kanske till & med fått en kommentar - allt det som fick mig att gråta i raden av blå stolar. Men vill jag se dom orden gång på gång? Kanske om de saknade själ, saknade ett sätt att nå mig på. Jag tror att Annika Marklund får ensamrätt på det så länge. Att få mig att rysa & gråta. För skillnaden mellan hennes & mina texter är att mina är sorgliga på riktigt.

Tomma ord & det vackraste världen har sett

Jag är så arg, ledsen, besviken & kluven. Det känns som att jag ska gå sönder, men istället så lyssnar jag på Loke & gråter. Ibland är det skönt att vara på jobbet, får ingen ser & hör..

Nummer nio


Secret sale


För att komma direkt till rean innan alla andra, klicka HÄR
LYCKA TILL SÖTSAKER ♥


Darling dearest


Me loves you ♥


01.07

Nu har jag varit nikotinfri i 26 timmar. Runt klockan halv tio så började feberkänslorna komma, det är alltid så för mig när nikotinet går ur. Men förutom lite huvudvärk tidigare, så har det inte varit några större problem. Jag har sprungit 4 vändor med hunden, & bristen på kondition är ett faktum. Men det är bara att bita ihop & tvinga sig själv att ta steg efter steg. Så.. trots att Julle gav mig sämst pepp-talket ever, så tänker jag klara det här. Undra hur hon tänkte när hon slog vad med sig själv egentligen? Förmodligen inte alls. Mihi. Men nu ska jag krypa ner & drömma några timmar. Det har jag verkligen förtjänat idag.

Nummer åtta


An other addiction


Tack älskling för att du alltid stötar mig i mina val, & längs vägen mot mina mål. Tack för att du inte bara vänder dig om & går när jag tjatar & gnäller. Tack för att du skrattar åt mig ibland när jag inte själv insett hur fånig jag är. Det viktigaste av allt, tack för att jag alltid får som jag vill ♥


Addict

Klockan elva bestämde jag mig för att sluta röka - för vilken gång i ordningen? - & gjorde en lista för att underlätta för mig själv de närmaste dygnen. Egentligen så tyker jag att första dygnet är det svåraste, innan nikotinet hunnit gå ur. Men det här gången ska det inte vara några problem. Har precis tittat klart på 'Sex rehab' & gråtit en skätt. Jag har så fruktansvärt lätt för att gråta till tv & film, men just det programet går rätt in i hjärtat. Jag kan relatera till det på ett annat sätt. Men nu ska jag krypa under täcket & imorgon så måste jag verkligen ha focus på målet. G'night.

Nummer sju


Vårkärlek

Jaja, deklarationen var en besvikelse, men vad gör det när solen skiner som den gör idag? Ska snart dra på mig kläderna & promenera upp på dagis för att hämta Alva. Sen åker vi ut till Sollerön & tittar på lammen innan det är jobb på schemat för mig. Wasa & sticktåg. Jag älskar att vara där ute ♥ Men pengar behövs ju ännu mer nu eftersom jag inte vill röra det jag redan sparat. Vi ska lyckas med en hel del sprande i år, så det är bara att bita ihop & jobba en massa extra.

Jaha, tack då

Som vi längtat. Vi har tittat på klockan & väntat varenda dag. Igår stod vi till & med i trapphuset & kikade när posten kom. Ingen deklaration då heller. & så idag kom den. Jag kände det på mig & hoppade lite av lyckan när jag plockade med mig den upp i lägenheten. 2,5 tusen kronor - i restskatt. Av de sju arbetsgivarna jag hade förra året, så hade en dragit tillräckligt med skatt. Jävla skit. & sen får min andra hälft tillbaka en massa pengar. Men jag då? Känns ju inte alls kul att ha jobbat som en idiot förra året & åka på det här. Jess is not happy.

Doll Jess

 


Tisdag ; Klänning - ASOS - Skärp - Pieces - Leggins - H&M - Pumps - Friis & Co - Diadem & halsband - ?


Outfit awards 2o1o


Åh, jag vill så gärna. Please?


Klick, klick, boom

Idag känner jag mig som ett road kill. Mardrömmarna vägrar släppa taget om mig, & huvudvärken har precis börjat släppa. Måste se till att försöka vakna till lite nu eftersom Lillasyster precis kom innanför dörren. Fick ett awesome fat i glas, med en graverad bild på mig & Alvis. Har en duktig Lillasyster minsann. Nej, what the fuck. En cigg på balkongen & sen borde jag minsann städa en hel del.

Har föresten fått ännu ett mail gällande mina framtidsplaner. Känns som att jag får riktig respons faktiskt, & att det inte bara är jag som tror på det här. Det känns så jävla spännande! ♥

00.27

Min älskling kom hem för en stund sedan, så nu väntar jag bara på att han ska duscha klart innan vi kryper i säng. Själv somnade jag redan när jag skulle lägga Alva - tredje kvällen i rad - & drömde fruktanvärda mardrömmar. Så för mig blir det nog ingen sömn än på ett tag, jag får fortsätta läsa min bok & hoppas på att kunna skaka av mig känslorna från drömmen. Tur för mig att 'Häxan från Portobelo' lyckats avleda mig relativt bra hittills.

Fick ännu ett mail idag som ger mig ännu mer att gå på vad gäller mina planer inför framtiden. Det ser ut som att jag måste spara en massa pengar - men mindre än vad jag räknat med - det närmaste året. Men jag vill verkligen, så nu gäller det att köra på en idiotsäker & vattentät budget varje månad. Kom igen älskling, det här klarar vi.


Just because


Bara för att jag älskar dig.


09.47

Känns rätt trist att titta ut genom fönstret idag. Grått, & inte ens en liten skymt av solen. Inte ens några solstrålar som letar sig igenom molntäcket. Kunde inte solen som tittade förbi i söndags stannat lite längre? Då hade vi en underbar dag i solen på Sollerön. Vi promenerade vid Klikten, tittade på lammen, & hann träffa Jens & Linn lite fort innan dom skulle återvända till Sthlm. Men idag är det en sån där grå dag, perfekt för att stänga in sig hemma, skruva upp musiken & vara kreativ & produktiv.



Söndag; T-shirt - VILA - Cardigan - Glassons - Baggy jeans - Lee - Shades - American Apparel


Ärligt stulet

Stulet från Isa's blogg, isaballe.blogspot.com;

Är i mora och chillar inför Barcelona.
Hängde med Kinne och hennes sweet-thumbs.
Vi gick ut med hunden och Alvis,
snackade drömmar och framtider
Alva är ju sötaste ungen i stan även
fast hon gillar att bära bajspåsen,
typ går och bär med armen sträkt rätt ut - råsöt
så vi traskar vidare och fortsätter ha det nice
….Tills en ivrig old lady kom
ut från en port med sin ladyfriend….
-Nämen hej lillkillen!
Damen får för sig att Alva är en dude men
Alva tar inte illa upp, hon bara kollar på damen
med sin bajspåse i handen..
Kinne däremot försöker berätta att Alva faktiskt är en tjej men
damen lyssnar inte alls för hon är alldeles för peppad…
…på bajspåsen! Typ aimar for it!
-Nämen har du godis till mig!? Åh vad söt!
Lady Dam klämmer och känner på världens svartaste
påse som är full av bajs, hon klämmer och
vill typ knyta upp den!!
Då kan man ju inte annat än börja dö, jag
skrattar, asgarvar och kan omöjligt sluta!!
(Jag är ju inte alls van vid ivriga överpeppade tanter som
tror att det är godis i varenda påse dom ser!)
Kinne tar i alla fall förnuftet till fånga och piper till
-Alltså det där är bajs!
Då slänger tanten tillbaka påsen till Alva och hojtar
“Aaahh! din lilla rackare, jag trodde du
hade godis till mig!!”

Jag skrattar ännu mer hejdlöst men måste hejda
mig en hel del när jag inser att vi ska åt samma håll.
Det var bara så sjukt hela grejen!
AMAGAAD.

Nummer sex


Nummer fem


Tidig måndag




Idag är jag mer vaken än på länge. Efter frukost, promenad med hunden & lite musik så var det på tiden att köra igång med städandet. Har redan hunnit få massor gjort innan klockan ens slagit elva. Konstigt hur mycket mer jag alltid får gjort på morgonen - de få gånger jag pallrar mig upp i tid. Det känns som om det kan bli en riktigt produktiv dag.


Jess hearts Wasa

Varje helg får jag samma frågor. 'Jobbar du alltid?' & 'går du aldrig ut' - den första frågan kan nog de flesta lista ut svaret på själva, eftersom dom ser mig helg efter helg. Men på fråga nummer två - jo, ibland går faktiskt även jag ut. Det är bara det att de gångerna blir allt mer sällsynta. För varje helg som går så inser jag att jag inte missar så mycket egentligen. Jag förlorar inga pengar, jag slipper bråk om småsaker på grund av missförstånd, & jag har alltid lite pengar kvar i slutet av månaden. På sista tiden har det också varit fler & fler som sjunkit i mina ögon - eller sjunkit ytterligare - för att de helt enkelt är pinsamma så fort alkoholen gjort sin första lilla inverkan.  

Självklart så finns det många fördelar & possitiva ting med att jobba på krogen också. Jag får träffa massor med intressanta personer, trevliga & charmiga. Jag får komplimanger som jag kan leva på länge & jag får tillbringa tid med personer som jag älskar att jobba med. I lördags fick jag till exempel jobba med Julle igen - efter att hon levt i exil en tid - & det har jag saknat enormt. Lördagen överlevde jag tack vara henne, några påhittiga komplimanger, 3 cigaretter & koffein.

Att sluta jobba på krogen skulle nog inte ens vara värt att fundera på. Fördelarna är fler än nackdelarna, & förra gången jag gjorde en paus så kändes det bara skönt till en början. Sedan så var jag tillbaka, inte ens ett år senare. Annan krog, samma atmosfär, & - till stor del - samma personal. Tiden vi hade på Lilla Krogen kommer alltid att vara speciell på sitt egen lilla vis. Vi var som en enda stor familj. Jag skulle vilja säga är, för vi står fortfarande varandra väldigt nära, vi delar med oss av planer, drömmar & misslyckanden. & jag tror vi alla känner likadant.

Anyhow, Wasa är & förblir en del av mitt liv. Jag kan helt enkelt inte hålla mig borta. Mihi.



Lördag ; Spetslinne - Club L - Hundtandsmönstrad bh - H&M - Leggins - Cubus - Jeansshorts - Killah' - Diadem Friis & Co


I en bubbla

De senaste dagarna har jag försökt att skriva gång på gång. Men dagarna har inte innehållit så mycket mer än lek med Alva & jobb. När mina drömmar till & med figurerar kring en trasig stol på jobbet så händer inte så mycket spännande - dåligt. Men ikväll kör jag snyggvm med bästaste Julle i garderoben, & det blir garanterat awesome!


RSS 2.0