Jess hjärta GaGa

Den som påstår att Lady GaGa är något annat än ett geni ljuger. Eller så är personen helt & hållet blind & döv. Hennes röst. Hennes sätt att skapa rubriker. Hon är överallt.. & framför allt i mina lurar <3

Det vackraste världen har sett






Igår tog jag & Alva en promenad hem från dagis i solsken. Hemma så plockade vi fram Alvas 'play dough' & gjorde små Hello Kitty's. Hon älskar verkligen att leka med den där leran. Än så länge låter hon bli att äta den, även om hon slickade lite på den igår & konstaterade 'Mm, det smakar jättegott!' Efter att vi bakat färdigt med leran så bakade vi en sockerkaka istället. Alva tyckte att den degen var minst lika god. & sockerkakan blev inte heller helt fel. En perfekt mysdag med min älskade lilla busfia.


Everything is never as it seems

Jag känner mig rätt så överkörd idag. Som om någon hoppat på mig hela natten. Jag hade svårt att andas & pulsen ville inte sjunka. Men solen skiner faktiskt idag, så nu blir det en cigg innan frukosten & sen jobb & möte. Nu har jag haft en & en halv dags ledighet, så nu börjar nästan två veckor av jobb. Dygnet runt. I princip. Yay..

14.57

6 timmar senare, efter en halvkass sömn pga kylan & min inte fullt så mysig sovställning, så sitter jag så jobbet & bläddrar i modemagasin & målar naglarna. Om en stund så kommer tåget in & efter det så åker jag äntligen hem & vänder. Mat & värme hade inte känts fel. Men sen blir det Wasa ikväll igen. Med Acke. Kan nog bli en riktigt kul kväll ikväll tror jag. Later.

08.57

Skulle jag se mig själv nu så skulle jag ligga på golvet & skratta. Jag har lyckats vika ihop mina 167 centimeter i en minimal soffa på jobbet. Att jag ligger under en ännu mindre babyfilt gör inte situationen mindre kul. Men vad gör jag inte för lite extra sömn den här helgen? Bäst att blunda lite, för klockan 16.30 är det jobb igen. Natti.

She moves in her own way

Klockan nio börjar en marathonhelg med massor av jobb. Jag kan inte påstå att jag längtar. Inte ens lite, men det är bara att bita ihop & göra det som ska göras. Men först ska jag fortsätta städa här hemma & försöka hinna med lite annat. Ett bad & en lermask skulle definitivt kännas skönt i vinterkylan. Jag har ingen kort lista att följa, snarare tvärtom. Men jag måste börja någonstans, även om jag helst skulle krypa ner under täcket resten av helgen. Jag har en sån enorm tur som får dela min vardag med min dotter & min Sockertopp. För när allt annat går åt helvete så behövs inte så mycket mer än en enda blick för att jag ska bli påmind om att jag redan har det vackraste världen har att erbjuda.


Godisfärger

First Round Wns Lace SEK 899, Puma - NELLY.COMFirst Round Wns Lace SEK 899, Puma - NELLY.COMFirst Round Wns Lace SEK 899, Puma - NELLY.COM
Vilka sockersöta saker jag trillade över på Nelly.com , vill ha!


Lullabies of reality


Jag saknar dig redan Räkan. Fast att du är en riktig bråk-fia.


Jess hjärta Carlings

Åkte till Falun några timmar idag för att kika på en bil som annonserades igår. Hunn & LG fick åka på provrundan medan jag lekte med Corint. Efter att grabbarna kikat & frågat tusen frågor - eftersom jag tvingade dom sköta det hela - så gjorde vi ett besök på Carlings. Självklart spenderades en hel del pengar där inne, men Carling är ju också tveksamt den bästa kedjan som finns. Så, en Elvine-jacka till i samlingen & ett par blå chinos till min Sockertopp.

Så imorgon blir det ett besök på banken & hämta papper, & sen ut & leka av Corint lite. Skulle ju inte skada om transportstyrelsen kunda skynda sig lite. Känns ju lite udda kanske att köpa bil trots brist på körkort. Men nu får det bli så. Audi A4 <3


Create memories that remains


Jag kan fortfarande uppleva känslan av den där dagen.


Så lycklig för så lite

När Hunn kom hem så överraskade han mig med en bukett röda rosor, & jag kunde inte låta bli att fundera över om jag gjort något speciellt för att få dom. Men det skadar aldrig att visa lite extra kärlek, right? Så, mitt i mitt dansande genom tågvagnarna hittade ännu en liten present till mig själv. Brittiska numret av ELLE. Jag är lycklig. Som ett litet barn på Julafton.

21.30

Jag skulle ljuga om jag påstod att jag längtar till jobbet idag. Det enda jag uppriktigt längtar efter är att få krascha ner i sägen någon gång tidigt imorgon. Jag har inte direkt varit produktiv idag, men jag antar att ingen är på topp sju dagar i veckan. Kan ju hoppas att motoriken inte är alltför kass ikväll, så kanske jag slipper dunka in i saker & göra mig illa hela tiden.  Nej, ska ta & lägga in lite musik på Mp3n så att jag i alla fall kan försvinna lite i musiken. Allting är så mycket lättare med musik i lurarna.

Nutid & perspektiv


Jag skyller på förra veckans negativa kommentarer..


Nostalgi & dålig självkänsla


Spegelbilden idag är inte lika bedårande..


This thing called addiction

Vissa saker försvinner aldrig helt & hållet. Som det faktum att jag ständigt behöver bekräftelse, oavsett situationen. Vissa situationer kräver mer än andra. Jag undrar hur det är för dom som är raka motsatsen till mig. Blyga personer som aldrig kräver något utrymme. Som aldrig skulle lägga huvudet på sned & vänta på komplimanger som egentligen inte har någon betydelse. Jag har alltid varit så här. Stulit strålkastarljuset.

Natt-promenad

Trots min feber som kommit och gått halva dagen så är jag ute på en promenad mitt i natten. Egentligen så har jag redan försökt att få fram det en gång, men vantar & att blogga med mobilen var ingen lätt kombination. Det snöär små lätta snöflingor, och det är är en sån där mysig kyla ute. När jag kommit hem ska Corint få gå en lite längre promenad, förutsatt att hon inte ätit upp ännu en av mina bhar.. Efter det så ska jag hoppas så en natt utan orealistiska - & fantasifulla för att ha skapats av mig - mardrömmar.

A little black dress less

Jag fick erkänna för mig själv - snurrandes framför spegeln - att klänningen inte alls passade mig. Trist, men jag är alldeles för späd för den modellen. Så, jag blir 1,3 K rikare, & en drömklänning fattigare. Men det hänger nog en & annan liten svart i garderoben redan, så jag överlever.

Presents for Jess

Yay, mitt paket från Nelly kom idag. Min fantastiska sidenklänning från Acne var det bara jag som blev kär i.. så jag vet inte om den får stanna. Jag får lov att känna efter lite. Men resten ska in i garderoben alldeles strax. Kläder är minsann lycka..

Pole dance and White Russians

Förra veckan var en sån vecka som sätter sina spår. Absolut inte i någon negativ benämning. Förra veckan var en sån vecka då massor av jobbpass lyckades kombineras med massor av underbara stunder. Måndagen firades av mig och Annika med rödvin och en fantastisk tacopaj, och på lördagen var vi på plats för tacos och alkoholhaltigt i Morkarlby. Två taxiresor senare var det Wasa & dansgolvet som gällde. Det blev inte helt oväntat lite utmaningar vid strippstången, & grabbarna var inte sämre. Festen fortsatte till tidig morgon & veckan slutade med en kväll framför tvn. En söndagkväll i soffan är definitivt ett perfekt slut på veckan.

Mums

Efter att ha varit ute med Hundn så hittade jag något efterlängtat i brevlådan. Nya nummret av ELLE, & inte att förglömma, Trendbibeln. Så nu ska jag ägna mig åt fantastiska kreationer & riktiga mästerverk.. & efter det så kanske jag äntligen gör klart min klänning. Finally.

Page one

Det kändes som att det var about time att börja skriva igen. Ventilera tankarna & känslorna lite. Låtsas se på tillvaron med lite perspektiv. Så jag raderade alla ord från förr, alla trasiga delar av mig själv. Alla spillror & pusselbitar som tillsammans bildar min egen lilla värld. Jag valde att inte ens läsa alla dessa ord. Dom var delar av det förflutna & nu förblir dom svaga, diffusa minnen. Raderade.

På lördag är det på tiden att jag är ledig en helgkväll. Lite time off för ovanlighetens skull. & det ska firas på bästa tänkbara sätt. Middag & drinkar med eliten. Men innan det hunnit bli lördag kväll så radar jag självklart upp med fem jobbpass. Pengar är ju trots allt.. fantastiskt. Så. Imorgon blir det systemet för planering av lördagens drinkblandande. Åh, jag längtar redan. Kan ju bara hoppas att det är min favorit-dj som sköter musiken, för här ska dansas. Hell yeah.



RSS 2.0