Presenter till mina töser

Corona borde få en ny klösleksak. Hon föredar inte riktigt rep, så jag tänkte pröva med kartong. Kanske skulle välja någon med hål i så att dom kan busa småflickorna? Visst är dom schyssta? Som en liten inredningsdetalj & kattleksak på samma gång..

Corona should get something new to scratch on. These are made out of cardboard..

700

700 inlägg i bloggen. Det första från 2009. Egentligen så har jag ju bloggat här sen jag var 17 kanske, men det raderade jag när jag ville lägga massa saker bakom mig. Jag har försvunnit ett tag nu på sistone. Det var rätt mycket som tog tid & massor att försöka planera & hinna med. Vi klarade av julen också. Den sista i raden av jular på bortaplan. Nästa år firar vi jul hemma. Det ska bli så skönt. Hoppas verkligen att några dyker upp i alla fall. Kanske några nya hinner titta in till & med. 2 dagar innan jul gjorde jag, Joachim, Syster & Micke sushi & vårrullar. Det var längesedan sist & jag kan faktiskt konstatera att det var nästintill gott med sushi den här gången. Laxfria såklart. Med kräftstjärtar & grönsaker. Men jag får fortsätta försöka lära mig att tycka om det.. Inatt jobbade jag i stormen. Jag borde få risktillägg. Livsfarligt. Blåste nästan ner i diket flera gånger & jag lyckas alltid ha sån otur att jag får motvind. Behöver jag säga att jag har fruktansvärd träningsvärk i benen idag? Andra stormen jag cyklar i denna vinter, nu får det faktiskt räcka. Jag måste säga att jag tycker att ni är fina som kikar in fast det stått stilla här. Hoppas ni gillar den nya layouten. Jag trivs bättre med den i alla fall. Lyckas dock inte få texten att synas helt när jag använder min Xperia.. Säg till om det är knäppt för er också. Sov gott sötsaker. Pussinussitussi.

700 post in this blog. The first from 2009. I disappeared from here lately. A lot of planning and stuff to do. We survived X-mas also, but next year we'll stay at home..

00.17

Var till läkaren idag för att prata om p-piller som jag hade hoppats få på recept. Som fungerar på problemhy. Bara ett problem. Min hy var tydligen alldeles för fin.. Ocm en gång i veckan - om jag inte glömmer bort det - fungerar bättre än vad jag vågat hoppas på. Så lite oväntat gick jag istället därifrån med en ny tid istället. Nu hoppas jag bara att min hy inte går tillbaka när jag satt hormonspiralen. Det vore så skönt att slippa komma ihåg att ta ett piller varje dag! Sen var det cheymys resten av dagen. På kvällen var jag ute med flickorna & Corint & lekte i snön en timme. Mini skjutsades i pulkan av Storasyster, & jag busade & tränade kommandon med Corint. Sen plockade vi ihop & kröp upp i soffan för mys framför tvn. Klockan 9 hade jag lyckats få båda i säng & kort efter det så återvände jag till soffan med Prinsen & avverkade några avsnitt Modern Family. Imorgon ska jag & Alva ha lite egentid & handla julklappar. Jag hoppas att hon är sitt bästa jag då bara. Nu ska jag somna bredvid Mini-bus. God natt sötkex.

Went to the doctor today to talk about birthcontrol pills that I'd hoped to get on a perscription. They are supposed to be a choise for skin problems. There was only one problem. My skin looked to good. Ocm onece a week - if I don't forget it - is working better then I dared to hope for. So a little surprised I got a new appointment instead. Now I'm hoping that my skin stays like this even after I get the spiral. It would be nice not having to remember to take a pill every day! In the evening I was out playing in the snow with the girls and Corint for an hour. Mini was draged in the pulk by Bigsis, and I was playing and training commands with Corint. Then we cleaned up the stuff laying around inside and crawled up on the sofa and cuddled in front of the tv. At 9 I succeded putting both to bed, and short after that I went back to the sofa with my Prince and saw a few episodes of 'Modern Family'. Tomorrow me and Alva are going giftshopping al alone. I hope she is her most adorable self during those hours. Now I'm gonna fall asleep next to Mini. Nighty sweet biscuits.

Sneakers love

Vintersneakers från Killah.

Winter sneakers from Killah.


Vanliga bubbelgummsrosa från Reebok.

Regular candy-pink ones from Reebok.

 


Some improvements

Eftersom jag tydligen har lite personer som läser här & inte skriver kommentarer på svenska, så har jag bestämt mig för att börja översätta mina inlägg framöver. Det kommer säkert att bli fyllt av stavfel & andra kul saker. Men det är värt ett försök, right?

Translation; Since I apparently have a few people reading this & comment in other languages than Swedish, I have decided to start with a translation of my post from now on. It will probably be filled with miss-spellings & other fun stuff. But it's worth a try, right?

När tid är allt vi har

Idag var en sån dag. Ingenting var jobbigt. Alva lyssnade & busade så högljutt som hon gör när hon har kul på riktigt. Mini krånglade inte i timmar för att hon var övertrött & vägrade sova. Jag & min Prins skrattade & retades halva dagen. Jag fick ta med bara Alva & hälsa på fina Fröken D, karl & hund. Det lektes kurragömma & spöken på kvällen. Jag & Alva gjorde smoothie åt oss & Prinsen. Alva fick sin första veckopeng - hon ville minsann sätta in den på banken! - & nu får jag somna till tunga andetag efter det första badet på evigheter utan små barnfötter som sparkas. Vissa dagar kan tusen saker kännas jobbigt. Allt sånt har en förmåga att komma samtidigt. Men just idag så kändes det precis tvärtom. Idag fick jag också höra något av det finaste jag kunnat tänka mig. Idag är jag lycklig, & även om det är många jobbiga dagar kvar framöver så tänker jag kämpa för den här lyckan. Snart är det 3 år sedan som vi valde en framtid & ett liv tillsammans. 2 år sedan vi förlovade oss. Jag vill det här av hela mitt hjärta.

22.05

Åh så skönt att äntligen börja komma ikapp med sömnen lite. Mini vaknar en massa gånger varje natt, men Pappan är supersnabb & fixar med välling, ersättning, blöjbyten & annat. Vi har tusen saker på våra listor. Jag har en hatkärlek till listor. Älskar att skriva dom. Hatar att följa dom. Men jag behöver dom ändå. Har faktiskt ritat lite på sista tiden. Det går sådär. Jag har ju tappat massor, & jag borde verkligen försöka att förbättra tekniken. Dessutom borde jag göra något annat än blyerts. Tråk-Jess. Har pyntat lite här hemma idag också. Ingen gran i år med Mini som kryper & klättrar på allt. Det får vänta till nästa år. Det känns självklart lite tomt utan, men bara det börjar snöa ordentligt igen så känns det nog som jul ändå. Annars har vi inte gjort så mycket de senaste dagarna förutom att bara vara. Jo, jag badade Corona ikväll också.. inte fullt så lyckat..


RSS 2.0