18.18

Jag borde få en smäll på käften för att jag är sämst på att blogga. Men ikväll hoppas jag ha lite tid över när Prinsen spelar tv-spel.. Filåt.

23.15

Nu har jag förhoppningsvis lite tid över till att duscha. Mini avlöste Alva & har varit vaken & tuttat konstant på mig i 2,5 timmar. Nu sover hon lite halvoroligt på soffan bredvid Prinsen. Har i alla fall lyckats laga & avnjuta en riktigt god middag med Prinsens hjälp mitt i 2-barns-kaoset. Imorgon hoppas jag på lite sol så Alva får leka lite i lekparken. Hon blir så rastlös när allting tar sån tid med Lillasyster. Min älskade Räkan. Men nu en Marabou Cookie & hoppa in i duschen. Kanske till & med hinner diska, det vore ju fantastiskt. Fullt upp ^

Mys med nära & kära

I söndags var jag, Prinsen, Diddi & Erika på Cajun Kitchen at Wasastugan. Det var det mysigaste på länge & Mini var snäll & sov halva tiden - den andra halvan åt hon. Efter det åkte jag hem & inväntade Alva & sen dess har jag, Alva & Mini försökt hinna med allt som ska göras i vardagen. Det går nog lite bättre för varje dag som går. Påkvällen så badade dom tillsammans & den här gången grät inte Mini. Förta gången jag badade henne så var hon mindre happy. Kanske var det mysigare när Alva var med. Efteråt somnade dom båda på soffan för andra kvällen i rad.

Nu har jag städat & dammsugit & ska njuta att tystnad, 'Water for Elephants' & grönsaksstavar med dipp. Förhoppningsvis får jag sällskap av min fina Fröken K också. Puss hej.

21.21

Nyklippt & mindre ofräsch.

Nu skulle jag bara orkat köpa hårfärg också..


Snart 3 dygn

Nu har vi bestämt oss. Nu ändrar jag mig inte något mer. Alvas lillasyster har fått sitt namn & många kommer nog titta tveksamt på mig.. Min Syster har redan uttryckt sin åsikt, men hon kommer nog älska lilla Mini ändå. Fina lilla cheyen.

Lillasyster

Lilla cheyen ♥


3 dagar för mycket

Jag har gått 3 dagar över tiden. Det är snart en vecka sedan jag var i Falun med värkar & hoppades att allt skulle vara över. Varje dag känns som en evighet. Jag längtar så efter mina kläder, att kunna känna mig lite vacker & inte bara bekväm. Lite mer rörlig. Lite mer JAG. Lite mindre tjockis.

Three stories below

Vaknade innan klockan ringde & rullade ur sängen för att smyga på mig kläderna. Snövit kikade allt annat än kärleksfullt på mig & då märkte jag det.. Vart är Corona? Dörren till sovrummmet - stängd. Letar & ropar. Balkongen är tom. Hela lägenheten är tom. Väcka Alva. Frukost. Ut & leta. Där nere satt hon sen, så liten & hopkrupen att jag nästan missade henne, i ett hörn. 3 våningar längre ner än vad hon borde varit. Säkert blivit pickad på av måsarna. Stackars fina. Nu sover hon i alla fall sött på sin favoritplats i soffan. Jag funderar på att göra samma sak.


Kärleksrus

Jag kommer aldrig att ångra dig.

Någonsin ♥


Autumn / Winter 2o11 by Dior

Intensiva färger. Blankt & matt. Skira tyger & päls. Rosetter & snörade stövlar. To die for.


Mitt-i-natten-Jess

Jag har lite smått dåligt samvete för att jag fortfarande är vaken. Mina 2 favoriter ligger & sover för längesedan. Men inatt ville jag få ha den stunden. Åskan utanför. Andetag & total trygghet här inne. Jag uppskattar det på ett annat sätt nu. Klyscha? Kanske.. men det är sant. Så nu ska jag sitta här några minuter till innan jag kryper ner mitt-i-mellan mina fina 2. Kanske är det sista gången vi är bara vi 3? Om myggorna kunde sluta bita mig också, & sluta förstöra mitt nattmys genom att bita mig på rumpan.


Dessa 'måsten'

Började ringa mia måste-samtal straxt efter 8.

Det går inte så väldigt fort framåt kan jag erkänna.

Alla röda dagar har gjort telefonköerna ännu längre.

& allt jag vill just nu är att krypa tillbaka under täcket..


Happy B-day Sis!

Jag önskar dig en underbar dag!


A night apart

I kväll sover jag utan min Prins. Istället sover jag brevid min Prinsessa efter att vi haft besök av Fröken K & kikat på 'Red Riding Hood'. Nu ska jag skriva en milslång att-göra-lista tills imorgon.. 'Lillebror' verkar ju inte ha minsta bråttom nu längre så..

20 days apart

Jag saknar dig Boss.

Men du gör mig stolt som är så duktig.


Underbara försommar

Igår fick jag mysa hela dagen på Sollerön med Diddi. Det sattes upp tält i trädgården, mumsades hamburgare, fikades i solen & pratades framtid & nutid. Väl hemma så lockades jag till andra sidan Mora & cyklade 6 kilometer för pizza, film & myspys.

Idag började dagen med en promenad ner på Åmåsängsgården. Där blev det en kopp thé & en chokladboll innan promenaden tillbaka. Kort efter det en cykeltur - & en del vilseåkningar - innan jag 1 mil senare möter Fröken K. Efter ytterligare 5 kilometer på cyklar & försök till att fylla i våra luckor så satte vi oss i solen på Wasastugan & myste med fruktdrink - alkoholfri såklart - & chicken fajita. Mums! Mysig personal gjode det hela ännu bättre, såklart. Sen badade vi fossingarna nere på bryggan - iskallt minsann - innan vi åt kulglass & cyklade hemåt.

Nu ska jag njuta av ett bad innan jag ska cykla tvärs över Mora igen. 2,5 mil idag. Kunde kanske klarat Siljan runt? Mihi. Nej, ska försöka få med mig Kelley på Tällbergs halvmarathon istället. Det skulle vara awesome!

A mess called Jess

4,5 månader av att försöka hålla ihop.
Det brister någon gång.
Alltid när Alva är borta.
Jag klarar inte av att vara en i mängden.
Jag klarar av en person åt gången.
Eller ytliga konversationer.
Men helst bara Alva.
Underbara älskade dotter.

& fröken Lundh, vad du räddar mig gång på gång.
Jag är skyldig dig massor.

Weekend away

Alva åkte för 1,5 timmar sedan.

Jag har inte rört mig ur fläcken.

Produktiv chey.

Panodil kanske så att jag överlever dagen?23.45

Jag känner mig som ett vrak. Det var veckor sedan jag kunde sova & smärtan i revbenet blir bara värre. Imorgon är det 5 dagar till BF. Då kom Alva. Börjar undra när det äntligen ska vara över? Värkar & ont i vecka efter vecka, men inte någon 'lillebror' ännu. Känner mig så fruktansvärt uppgiven på allt runt omkring också. Att föda är inte den jobbiga biten. Det som får mig att bara vilja skika rätt ut är det faktum att jag - när det väl sätter igång - ska lyckas få någon att hämta Alva, lyckas å tag i Jim som inte har någon telefon, ringa förlossning & ambulans & få med mig allt som behövs till Falun. Hade nog hellre bara varit rädd inför själva förlossningen.. men istället är jag totalt uppgiven.


RSS 2.0