Fredag

Jeans - Acne - Lady Gaa tischa - Amplified


Fröken upptagen

Förlåt för dåligt uppdaterande - igen. Börjat min jobbvecka igen & har försökt att fixa med massa olika saker. Suttit & fixat en ny blogg-layout i 2 dagar. Hatar det, men nu är det snart klart. Har använt Firefox, Explorer & Crome när jag gjorde designen, så nu ska det - förhoppningsvis - inte se knäppt ut. Sen har jag fixat med fonder, räkningar, diverse sparanden & gjort min första utlandsbetalning, vilket innebär att Yulka är bokad. Yay! Men nu måste jag klä på mig & cykla iväg till jobbet. P3 räddar natten as usuall ♥

Fröken från Vilnius

Hur söt får man vara?

Svartsköldpadd spotted.


All min tid är din

Det var fredag & vi hade tröttnat på vårat fortfarande lite kala hem. Per Holknekt fick oss att bli förälskade.

Mini var utan bröstmjölk första dagen. Hon klarade det galant. Jag hade superont & separationsångest.

Jag & Alva gjorde supergod fruktsallad ♥ Prinsen fick inte smaka.

Mini drog lite i Corint.

Alva fick en ny superfin klänning & hade små hundar på thé-bjudning medan jag läste & skrev ner sida efter sida om katter.

Corona ville absolut inte vara modell igår & Alva skrattade så hon nästan kissade på sig när hon envisades med att gång på gång hoppa ner..

 

Känns som att jag fått massor gjort sedan i fredags när jag blev ledig. Omstrukturerat, pluggat, planerat, fixat & donat. Dessutom tog Prinsen tag i inredningbiten, så nu har vi fått ett paket idag & ett till är på väg. Men nu lite mer fix innan ett försök till sömn. Imorgon kommer nämligen Erika & Nova hit på en play-date. Natti Hunnybunnies ♥


 


Yolka <3


25 oktober 2o11
På väg hem från jobbet en frostnatt.


Veckovis

Från fredag till fredag hade jag jobbvecka. Mini sov ännu mindre än vanligt & lyckades trötta ut oss genom att vara konstant vaken från 7-8 på morgonen till 10 på kvällen, undantaget 1-2 timmars sömn. Hon fick majskrokar & hon hatade att dom var böjda för att det komplierade mumsandet.

Pappan har snart ätit upp dom.

Corint fick tränas lite & njöt av årets första frostnätter.

Alva ritade en fantastiskt fin teckning till sin stolta Mamma ♥

Vi åt massor med våfflor innan vi kasserade järnet.

Jag såg stjärnfall på stjärnfall & frös rumpan av mig.

 

Efter jobbveckan kommer en hel vecka utan jobb & än så länge är det 4 hela dagar tills jag jobbar igen. Det finns massr att göra, & jag hoppas jag hinner lite mer än det jag redan gjort. Vi håller på med omställning här hemma. Mini får intetutta på mig mer, & jag har skitont. Såklart. Men det jobbigaste är att jag faktiskt saknar det.. Att sova med henne tuttandes. Lilla pluttiskrutt ♥

 


Pappas flicka


New darlings

Olivgröna i mockaimitation från Duffy ♥


Familjen Tsang/Svenssons residence

Bilderna är tagna för några veckor sedan, innan Alvas rum var klart.

Börjar bli nöjda snart, men vi behöver lite utfyllnadssaker, tavlor & sånt. Men vi har faktiskt shoppat en hel del sedan bilderna togs. Mattorna ligger nytvättade & väntar på framtiden. Massa spyor är lika med inga mattor. Mihi. 

[Mini är fruktansvärt road på sista bilden.. not.]

 


Elektroniskt kaos

Nu har våra datorer vägrat färdigt. Nu blir det formatering all the way. Först måstebara tusen bilder flyttas.. & sedan borde jag överväga att köpa ett nytt tangentbord eftersom mitt nuvarande består av 0 [noll] tangenter. Önska mig lycka till..

Note to self

Nu var det 2 månader sdan det var behövligt att klippa luggen.

Kom igen nu Jess, liite ansträngning kanske inte skulle skada?


Sweet miss blue

Nu har jag i alla fall kommit på lite förslag på stamnamn, skickat in anökan om medlemskap i Dalälvskatten & läst på en väldans massa. Ska skriva ut lite papper så jag kan ansöka om stamnamn också - inte bara komma på dom -, ringa agria & se hur jag byter typ av försäkring, ringa vetrinären & kolla vilka tester som ska göras & sen äntligen kontakta en passande herre till min donna. Usch så spännande det är!


Think, think.. think.

Funderar över ett stamnamn att anmäla till Sverak.

Skitsvårt. Att sova var minst lika svårt..


Onsdag

Jeans - Crocker - Stövlar - Duffy - Tisha - Two tone - Cardigan - Bench - Hatt -?


Sådan mor, sådan dotter. Ibland i alla fall..

Vi gjorde fiskbensflätor.


Alvas var liite tunnare än mina.. även fast mitt hår rasar nu.

Skrämmande att få 20 hårstrån mellan fingrarna varje gång ><


No, thank you!

 

Laga ACn i bilen för 14 K?

Nej tack. Har vi klarat oss hittills så gör vi nog det ett tag till..


Höst hos familjen Tsang/Svensson

 

Yepp.. Det här är det vi pysslat med nästan hela hösten. Trattkantareller, rödgul trumpetsvamp, kantareller & blek taggsvamp har vi tillagat & smakat på. Har även lite sandsopp torkat som jag måste prova någon dag. Känns trist nu när första frosten kommit & det snart är vinter. Ska nog slita med mig familjen & kika hur trumpeterna ser ut imorgon, en sista dag i svampskogen skulle passa perfekt..


10 oktober 2o11Jess första kotte at Sollerön..

Måndag

Klänning - Minimarket's 'Mini for many' - Leggins - Primark


8 oktober 2o11
Rödgul trumpetsvamp, äntligen hittade vi dom i en större mängd..RSS 2.0