KvällsmysSupertrött Mini..

En av mina stuntmän ♥

 

Ibland blir det inte riktigt som planerat. Ala hoppade i våran säng. Gjorde kullerbyttor & slängde sig, trots alla 'inte hoppa i sängen'. Sen hörde vi en fruktansvärd dunk & en gråtande Alva med ett gapande jack. 3 besök på akuten & bara 4 år. Ett spräckt ögonbryn, ett brutet ben & en porsinsbit intrampad i foten. Vissa dagar är det jobbigt att vara mamma. Men det är det ändå värt ♥


Presenter till pälsbollarna

 

En beställning från Supercat.se resulterade i -Ä-N-T-L-I-G-E-N- en 'Cat Trapeés' & en ModCat.

Åååh vad jag längtar tills dom kommer! Det gör nog pälsbollarna också ♥


Mamma eller Pappa?
Vem älskar du Mini?
801

Vi bakade cupcakes för ett tag sedan, Mini var super-pepp

Det var mums med smet

Alva& hennes färdiga cupcake

M-U-M-S !


Back Yard Breeders & seriös avel

Det märks att det är vår. Allas katter verkar ska ha smått. Honor på p-piller som 'råkat' bli dräktiga. Honor som bara är såå speciella all de måste få en hög söta kattungar. Frågan är bara.. Vad får kattungarna? Får dom bästa tänkbara start i livet? Efter att ha fått en del förfrågningar på Himlas kattungar så kan jag inte sluta förvånas över hur vissa resonerar. Dom vill ha en katt med ett visst utseende men dom är inte beredda att betala 'den summan' för en katt. Är katten inte värd den summan? Om den ska leva sida vid sida med dig i 20 år.. Är den inte värd den summan då? Kommer du att anse katten värd att försäkra? En icke rasren katt, dvs en huskatt kan livförsäkras till max 1000 kronor. Är det vad en katt är värd? Efter att ha sovit bredvid dig i flera år? Det finns så mycket med avel på huskatter som är sorgligt. Men dom personer som praktiserar det är inte intresserade. Byb's som blandar raser till höger & vänster för att just deras katt är extra speciell. Eller säljer påstådda raskatter utan stamtavla för att tjäna pengar. Seriösa uppfödare lägger enorma summor på sina avelskatter, tester, foder, sand, kattmöbler & leksaker, parningar, utställningar, id-märkningar, avmaskningar, vaccineringar, stamtavlor & försäkringar. Därför kostar våra katter. Men dom kan också försäkras högre. Uppfödare köper även ofta tillbaka katten om det skulle behövas, ger katten livslång support & stöd. Så länge det finns över 100.000 hemlösa katter i detta land så tycker jag inte att det är försvarbart med avel på huskatter. & absolut inte oseriös sådan. Nu tar jag i alla fall mina pälsbollar & sover. Natti natt.

The moon and back

Jag är så trött på att vara jag just nu. Alla krav som jag känner tryckande över mig. Som tegelstenar på mina lungor. Min ständiga panik över att veta att 'jag kan faktiskt inte det här till hundra procent'. Jävla stress, trots att jag vet att jag hinner. Ond cirkel. När det är klart så vill jag bara få gå & lägga mig & sova i flera veckor. Andas ut. Men jag känner mig själv. Jag kommer göra tusen nya saker på en gång. För jag fungerar så. Allt eller inget. & jag föredrar alltid allt.. Jag & Alva fixade pass idag. Mitt foto blev äntligen lite bättre. Så många försök & nu äntligen vågar jag nog visa det i alla fall. Alvas blev jättefint. Hon ser ut som en surpuppa. Mihi. Så nu längtar jag tills vi ska åka till Prag. Igår blev Indi's platsbokning klar, så nu är i princip allt klart! Så gulligt av Ulrica att vi får bo hos henne. & jag hoppas verkligen att Alva kommer tycka det är lika kul att flyga som hon fantiserat om. Som hon tjatat, & nu äntligen!

Mini vs klossar

Mini morrar på klossarna medan Alva sover på soffan..

Finn 5 pälsbollar

Corint & jag springer flera gånger i veckan nu. Vi började i slutet av mars & har sedan dess sprungit nästan 40 kilometer. Hade en veckas vila under vår lilla Skåne-semester, men tycker att vi kommit igång ordentligt nu. Förra veckan blev det 22 kilometer. Utöver det så cyklar jag 5 kilometer minst 3 gånger i veckan & tränar lite styrka hemma. Corint får dra lite cykel ibland & springa med Jimpa också. Jag skulle så gärna ha 2 hundar nu. Så kul att se hur hundarna får igång varandra. Corint skulle älska att ha en likvärdig bästis att leka med.. men tills dess får hennes flock bestå av katter..

Dom där med 4 tassar

Trött Yolka
Blötfoder är MUMS!
Symbioskatter
Liten katt-matte
Mysig Himla
Dag 44

Mini i bollhavet 2


Superlycklig chey <3

Round and round She goes

 

Lekhuset i Mora.


Ingen tid över

Jag förstår inte hur jag kan vara mer upptagen nu än när jag jobbade natt. Nu är det så mycket så jag glömmer bort hälften. Imorgon ska jag sitta & söka massa jobb. Jag kan inte påstå att det känns kul, men jag måste. & så ska jag plugga. Så mycket som det faktiskt går med 2 döttrar som följer mig vad jag än gör. Egentligen vill jag vara kreativ hela dagarna. Men det finns inte tid. Ingen tid alls just nu. Arbetslös & totalupptagen. Check.

Mini i bollhavet


Mini i det stora bollhavet på lekhuset i Malmö.

Borta bra men hemma bäst

 

Jag var så lycklig över att komma hem. Rent & nystädat överallt. Så skönt att vi städade som tokiga innan vi åkte. Jag & Jimpa packade upp direkt & nu har vi hunnit vara hemma 2 dagar. Jag kör en detox & vägrar socker just nu. Har sprungit både igår & idag med Corint. Så skönt att vara hemma. & plocka. & vara superpedantisk tillsammans med mina 7 flickor & min Prins ♥

 

 


Jim goes 'Bazinga'


Jim gör en Sheldon på lekhuset i Malmö.


Tillfälligt avbrott

Förlåt för total frånvaro den senaste tiden. Jag är på en familje-semester nere i Skåne sedan i måndags. Det är vinter här nere, & blåsigt så klart. Vi har åkt en massa massa bil & hade Blogg.se släppt en app för Android så hade jag bloggat under tiden vi åkt runt. Men eftersom dom bara tycker om iPhone så får bilderna vänta. Men nu vet ni i alla fall vart jag tagit vägen. Ofrivillig blogg-paus kan vi kalla det. Puss & kram.


RSS 2.0