Snö i juni?

Klänning - Saints & Mortals

Solglasögon - H&M


Nej, jag har inte glömt

Jag har inte glömt att jag faktiskt har en blogg här. Det har nästan börjat eka på sistone. Det är inte för att mitt liv gått & blivit super-trist eller så. Jag har massor som jag kan dela med mig av, & massor-massor med bilder att visa. Vi åkte ju på en resa till Prag för att hämta hem Indi - jag, Alva & min syster Linn. & det var otroligt kul! Igår var vi på Aquanova i Borlänge hela familjen, André & min bror. Så kul så det går liksom inte att förklara. Att leka med barnen, som ett barn, det kan ju vara det bästa som finns? Efter det så skyndade jag vidare till Orsa på genomgång av menyn inför sommaren. Supergod mat! Så nu vet ni vart ni ska ut & äta i sommar. Strandserveringen i Orsa it is! Jim har redan börjat jobba. Han tjuvstartade med en vecka på Sorunda innan han ska vara på Dalbergs hela sommaren. Vi kommer jobba om varandra hela tiden, men det får vara så helt enkelt. Då har Corint & katterna alltid någon hemma & Alva & Mini slipper vara på dagis hela dagarna. Just ja, så blev jag 24 i tisdags, medan kattungarna blev 3 veckor. Dom är så söta nu dom små pojkarna. Helt sjukt! Jag hade Jalapeño i famnen i natt framför tvn & jag tror att dom börjar bli vana min lukt nu. För han var helt tyst. Inget pip eller skrik efter mamma. Istället så gnuggade han sin pyttelilla nos mot mig & kurrade ♥

Det händer massor. Vi försöker att hinna med allt & samtidigt njuta av varenda sekund.

Kika in på hemsidan så kan ni se hur stora kattungarna har blivit..

Puss hej ♥

 


Världen genom ögonen på en fyraåringAlva & jag myser hos kattungarna medan Mini sover middag..

23.07

Det händer så mycket just nu att jag inte ens hinner med själv. Det flesta sakerna som händer är positiva så jag försöker hinna med att njuta också. Kattungarna har snart hunnit bli 2 veckor & har snart öppnat sina ögon helt. Igår lärde sig Alva att cykla & Mini fick dagisplats på småbarns-avdelningen bredvid Alvas avdelning. Imorgon åker vi till Uppsala & på måndag flyger jag, Alva & Syster till Prag. Det är så spännande att få åka iväg. Lite läskigt också, men det fixar vi. Sen på onsdag så får vi äntligen träffa Indi! Ååh <3 Sen när vi är hemma igen så ska jag pyssla om mina katter & mina döttrar extra mycket för sen börjar jag jobba den 2 juni. Men nu lite sömn innan morgonens stress. Puss, natti natt.

Lördagsmys

 
Mys med 'Kung Fu Panda'..

Kattungarna 4 dagarHimla & hennes kattungar som hunnit bli 4 dygn.. Kass ljudkvalitet..

Vissa veckor är helt enkelt bättre än andra

Förra veckan hade jag totalt oflyt. Dator & smartphone kraschade & ingenting blev egentligen som jag önskat. Men på tisdagen denna vecka så vaknade jag klockan 6, klarvaken. Det händer aldrig. Jag gick direkt in till Yolka & Nikki för att se hur det gick för deras dejtande & sedan gick jag in i sovrummet igen för att titta till Himla. Himla tittade på mig & pep, följde med mig ut i vardagsrummet & pep lite till. Så jag tog med mig bolådan ut till vardagsrummet & fick henne att lägga sig där. Sedan var det igång. Jag väckte Jim & Alva vaknade i samma veva. Den enda som sov var Mini. För första gången någonsin. Sedan tog det 1½ timme innan hon fått 5 fina kattungar. Duktiga Himla ♥ Kattungarna ökar allihopa i vikt & nu håller vi på att försöka se kön på dom. Jag har bett Linda om hjälp så vi får se om hon håller med om det vi föreslagit. Mihi.

På onsdagen så gjorde jag min andra uppkörning. Eftersom jag kuggade på eco-driving första gången så var det allt jag kunde tänka på. Så nu äntligen kan jag lägga den delen bakom mig. & jag & Alva åkte för första gången iväg bara hon & jag. För det är väl därför som jag tagit det äntligen. För att kunna skjutsa mina små flickor & underlätta för Jimpa. & för att kunna jobba i Orsa i sommar, såklart!

Toppenvecka, toppenfamilj ♥

Oflyt & fullt upp

Just nu hatar min elektronik mig. Min dator fick för sig att ge upp helt & gick inte att starta ens. Efter lite hjälp från Eijnar så fungerar den nu.. Nätt & jämnt. Men hårddisken är trasig & jag väntar på en ny. På morgonen idag så valde även min displayen på min smartphone att sluta fungera. Jag är måttligt road nu, men har egentligen ändå för mycket att göra. Himla ser ut att få sina små inatt eller imorgon, & Nikki kommer hem till oss imorgon kväll. Vi har så mycket spännande framför oss nu! Nu hoppas jag först & främst på fina, friska kattungar inatt ♥

Älskat vårväder, med älskade små

Mini älskar att vara ute & leka

Pappan & Yolka solar i tältet

Corint solar lite hon också

Sandlåde-cheyer

Haha ♥

Favoriter

Finns ingen baby-gunga får man gunga med PappanRSS 2.0