12.27

Barnen är på dagis fram till 14, & jag har fotat katter & fixat lite med hemsidan. Jag hinner liksom inte på kvällarna längre nu då jag jobbar nästan varje kväll. Katterna mår bra & vi mår bra. Vi har operation BARF här hemma nu. Katterna har ätit upp torrfodret & nu får dom bara Mjau's tetror blandat med råa köttbitar & ben. För er som inte vet vad BARF är så står det för Biologiskt Anpassad Rå Föda, vilket ju helt klart är det optimala för katter. Det var längesedan vi slutade ge våra katter foder med spannmål i. Men vi vill verkligen försöka med kött. Det känns inte omöjligt, så varför inte? Våra katter förtjänar det bästa. Dom gör framsteg allihopa. Vissa gillar inte en del sorters kött. Vissa äter inte ben. Men utblandat med lite Mjau så ska nog övergången fungera till slut.

Vi har som vanligt fullt upp. Som vi trivs med att ha det antar jag. Jag & Jim jobbar om varandra som vanligt, & även om det ibland känns trist så är ju någon av oss alltid hemma. Jag jobbar måndag till torsdag nu & jag hoppas att jag har disciplin för att plugga lite ekonomi i helgen när jag äntligen har lite sammanhängande ledighet. Jag har redan fått flera lovande mail från stora leverantörer, & hoppas att jag kommer att kunna genomföra det här redan i början på juni. Men det är ju långt dit, nu ska vi njuta av vintern lite, bara snön kommer för att stanna.

Ha en toppendag sötnötter <3
 

Sometimes nothing turns out as planned

Det har hänt massor. Vi har haft det lite jobbigt faktiskt om jag ska vara ärlig. Li var skendräktig till tusen & Corona fick kastreras akut. Trist & fruktansvärt jobbigt då så mycket redan gått fel i år. Vi har gjort 6 parningar, som resulterat i en enda kull. Pengarna rinner iväg. & jag börjar undra när vår otur ska ta slut? Jag hoppas verkligen att det vänder snart. Corona mår i alla fall bra & läker fint. Att hon inte fick någon levande avkomma är inte det som är jobbigt, det är känslan av att ha varit nära att förlora henne. Jag kände mig så otroligt hjälplös. Jim fick vara med på operationen & smsa mig under tiden. Han klarar sånt bättre än mig. Jag hade nog gråtit av rädsla. Men nu är det gjort i torsdags, & vi har våran älskling kvar. Det är det viktigaste.

Sen har vi Halo. Hon är supermysig & busig på samma gång. Som en typisk kattunge. Bara lite klättrigare än vi är vana vid. Ska se om jag hinner fota lite i veckan & få några bra bilder på alla här hemma.

Annars så har jag denna månad börjat jobba betydligt mer på hotellet. Det blir en hel del timmar denna månad & jag försöker lära mig så mycket som det går. Men det är så kul!

Vi är förresten utan dator nu, så jag får skylla en del av den dåliga uppdateringen på det.. Puss hej.RSS 2.0