Paris, tur & retur

Sitter på flygplatsen i Paris & hoppas att tiden ska gå liite fortare. Superstressad & supernervös. Vill INTE behöva stressa så som vi gjorde i Prag. Har iaf lyckats lokalisera incheckningsdisken & hoppas att det inte ska ta alltför lång tid. Var stressigt redan imorse på Atlanda. Jim tyckte att jag hade gott om tid.. Men hade jag lyssnat på honom hade jag inte varit här nu. Istället sprang jag som en idiot & kom fram till gaten när dom redan påbörjat ombordstigningen. Så nu vill jag inte behöva stressa här också. Speciellt inte när flygplatsen är super-rörig. Redan gått fel 2 gånger, haha.

Fingers crossed!


Min gräddbakelse

Ååh, jag kan inte skaka av mig nervositeten. Li har i princip sovit hela dagen. Ingen feber, & mysig & sällskapssjuk när hon är vaken. Jag är så sjukt nervös inför imorgon. Tänk om hon måste snittas.. Min lilla älskling! Verkar inte bli något inatt heller. Hon sover så sött nu så. Oro måste vara det absolut värsta med hela uppfödningsbiten. För tänk om något händer någon av mina älskade pälsbollar? Om dom löper oroar jag mig för livmoderinflammation, är dom dräktiga så oroar jag mig först för att dom går tomma, & nu det här. Dräktig, inte dräktig? Skönt att vi i alla fall snart har en kastrat här hemma. En mindre att oroa sig för. För dom ska minsann slippa vara fertila en massa, massa år. & Corona kommer nog trivas bra som den första kastraten. Min fina första Ragdoll <3

Nu ska jag försöka sova bort den här hopplösa känslan. Imorgon vet vi, tills dess kan vi lika gärna sova. Natti natt.

 


Dylan <3

Måste bara visa er hur fin SE*Pieces of Art's Jalapeno har blivit! Jag var & hälsade på i torsdags & guud så fin han är! Han börjar se riktigt stor ut, & har en fantastisk päls. Det enda jag egentligen tycker är ett minus på honom är hans ögonfärg som är lite väl svag. Han är en väldigt mysig katt & han har det så bra med sin 'storebror'. Tack Johanna & Robin för att ni tar så väl hand om honom!


Ett dygn innan domen

Imorgon på morgonen ska Li ultraljudas. Jag hoppas självklart att det kommer en kattunge innan det. Under tiden försöket jag att inte vara fullt så nervös. Men det är supersvårt. En som ÄR dräktig är Corona. Där kan jag känna rörelser & hon ser riktigt tjock ut. Myspropp <3


Denna eviga väntan

Inga kattungar ännu. Vi väntar & väntar. Jag är supernervös, & Li raka motsatsen. Ringde till en av uppfödarna som varit med i några år för att få lite råd. Linda är som alltid en ängel & bad mig ringa den hon trodde kunde hjälpa mig. & visst kunde hon det. En fantastisk kvinna som hjälper till när någon ringer på kvällen & behöver tips & råd! Så nu känner jag mig lite bättre till mods, inte lika lugn som Li dock.

I övrigt så hostar jag nästan lungorna ur mig. Började plugga lite företegande på nätet idag & har mailat några leverantörer. Det är så svårt med alla begrepp, & med Mini bredvid var det såklart ännu svårare. Men jag ska nog förstå det till slut. Om en & en halv vecka ska vi hämta Halo också. Otroligt spännande! Sista katten som ska få bo hemma, & vår tredje Bobtail. Ska bli såå mysigt. Innan det ska jag hinna med lite jobb på Hotellet också. Spännande, & lite småläskigt.

Har sån lust att sy nu också. Det brukar jag väl inte ha.. Kanske är det för att jag lyckades så bra med burskynket till slut? Eller helt enkelt för att jag har tusen andra saker att göra innan.. Men nu ska jag försöka sova. Alla andra lyckas ju. Natti natt <3

 


Väntan & otålighet

Li har snart gått en hel dräktighet, & jag är ännu inte helt säker på att hon verkligen är dräktig på riktigt. Hon har gått upp 600 gram & visar alla tecken, förutom att bli tjock. Hon myser med oss hela tiden, även om hon mest är mammig. Hon vill in i skåp, garderober och lådor.. Jag har börjat ta tempen på henne också, så att jag kanske får en föraning då det börjar. Men jag blir knäpp av att inte veta. På Himla var det så tydligt. & sen har vi Yolka som lurades 2 gånger.. Just nu så hoppas jag bara att vi är där snart. Att allting går bra, & att lilla Li får i alla fall en liten att rå om. Min fina lilla Li.


Det har slitit mig itu, det fanns ingen bara du

Idag lovar jag mig själv att vara kreativ. Jag har så länge bara gjort det praktiska, men nu vill jag faktiskt få skapa något! Jag tror att jag ska börja med att sy klart Alvas gardiner, fixa lite med hemsidan, & ikväll vill jag rita. Jag skulle vilja få ihop en portfolio med bilder jag ritat & saker jag sytt. Men det får jag skjuta på lite till, för nu har jag små barn som jag ska busa med.

Puss hej.

 


Möte efter möte

Igår var jag på Starta Eget-seminarie på Scandic i Falun. Så otroligt givande & lärorikt! Idag hänger jag på Mora Parken på Biltemas rekryteringsdag. Inte fullt lika givande eftersom det är sjukt många här, & låång väntetid.

Annars så har jag fullt upp som vanligt. Fokus just nu ligger på katteriet. Vi behöver få upp både Himla & Li i vikt. & vi behöver även hämta hem Halo. Li beräknar få sina små inom 1-2 veckor & Corona 3 veckor efter. Utställningen i Borlänge i helgen gick över förväntan. Yolka fick ett CAC, & Indi fick 2 Ex1. Indi fick även komma upp inför nominering, men förlorade mot en ABY. Vi var supernöjda med vår första utställning, & till & med burskynket blev bättre än väntat. Tack lillasyster för sällskapet! Nu hoppas vi på en lika trevlig utställning i Norge i slutet av november.

Hoppas ni har en mysig dag i höstsolen.RSS 2.0