Dagar förgyllda med bus

Idag har jag sytt en gardin. Med cupcakes på! Alva var supernöjd såklart, efter att ha väntat i veckor medan tyget legat framme & väntat. Däremot ifrågasatte hon direkt varför jag bara gjort en.. Min äldsta i ett nötskal. Koll på allt, & nu får jag minsann lov att göra klart gardin nummer 2 imorgon. Sen har jag fotat. Först katterna & sedan en busig liten Mini. Har också försökt att göda Li hela dagen. Mutat med blötmat, kycklingvingar & godis. Men egentligen är det Himla & Indi som ätit det mesta.. Hoppas verkligen att det i alla fall blir en liten för den donnan. Jag känner inte alls för att åka ner till Skåne för en omparning.. Corona gör mig inte alls lika nervös. & hon har ju trots alls bara varit dräktig i 3 veckor ännu.

Imorgon på morgonen får vi besök av Länsstyrelsen. Spännande! Så vi får väl se om han har några synpunkter på vår 'djurhållning', men jag har svårt att se att det skulle kunna vara något att anmärka på. Sen hoppas jag att träningsvärken gått över lite också så att jag kan träna igen. Pinsamt vad 15 minuter kan göra! Haha ^

Fröken Svensson i sitt esse!
 

Kokos ute i gräset när vi var nere i Strömmaköp för någon vecka sedan ♥

If I'm alive & well, will you be there holding my hand?

Jag har tröttnat på att vara sjuk nu. Så jag tjuvstartade träningen lite med ett 15-minuters-pass. Nu ska jag göra mig en kopp honungs-thé & kika lite mer på 'My life as Liz' med mina katter sovandes till höger & vänster.
 
Tabasco åkte till Kristiansand i Norge igår. Hans nya familj var supertrevlig & jag är övertygad om att han kommer att få det toppen! Nu försöker jag att få LI att gå upp som hon ska. Jag är fortfarande osäker på om hon är dräktig, då hon i så fall ska få sina kattungar om 23 dagar. Corona bara äter & sover & fick igår hallontuttar på dag 21, så där verkar det mer lovande. Med tanke på hur långt bort vi parat våra donnor, så hoppas jag verkligen att det blir kattungar. Det räcker väl att Yolka lurat oss tidigare i år..
 
Just nu så vet jag knappt vart jag ska börja. Jag har tusen idéer som jag vill kunna använda kreativt. Jag vill rita, måla, klippa, klistra, sy, snickra.. Bara skapa, skapa, skapa! Men egentligen har jag inte tid. Det finns ingen tid alls över. För egentligen ligger alla papper på hög. Pappers-fix till oändlighet.. Lika bra att börja i någon ände kanske?
 
 

You are a cinema, I can watch you for ever

Känner mig smått bortglömd, lite som något längst in i garderoben. Fortfarande älskad, men inte direkt favoriten för stunden. Men jag försöker göra mig påmind. Liksom placerar mig själv mitt i vägen. Men det fungerar inte. & att inse det gång på gång är nästan inte ens sorgligt längre. För det är bara jag som ser det.

Jag tror att den här veckan kommer att bli riktigt jobbig. Jag vill bara ta mig igenom den. Fort.

 


><

Idag var jag på Mora Hotell på möte. Tror det kommer bli riktigt kul att jobba där lite. Sen får vi se om jag har det som krävs, men jag hoppas det. Har bokat in ett starta-eget-möte i Falun också. Kul att få lite tips! Min jobbcoach är verkligen superbra. Sen får vi se när det verkligen blir av. Det får ta sin tid.

Kvällen gick till familjemys följt av uppfödar-debatt. Usch vad irriterad jag blir. Men jag hann rita lite också, vilket tog toppen av irritationen..

Imorgon bitti väntar veterinärbesök, så nu behöver fröken lite sömn. Natti natt.


Buy me some time?

Barnen är fortfarande förkylda. Har varit riktigt hostiga & snoriga hela helgen, varvat med feber. Det som är värst med sjuka barn är att dom blir så känsliga. Gråter & gnäller. Själv försöker jag fixa allt med hemsidan. Känns som att det aldrig blir helt klart. Det finns massor som jag vill lägga till. & eftersom jag valt att göra en sida på engelska också, så sitter jag ju & dubblerar allt.. Hemma händer det annars inte så mycket. Barnen småbråkar hela tiden. Katterna är just nu riktiga mysproppar allihop. Helt fantastiskt att ha alla hemma igen. Det var lite fräs & morranden i början, men nu är det som vanligt igen. Förutom att dom dräktiga honorna är trötta & lite småsura när det blir för mycket bus. Himla förstår inte heller varför hon ska behöva dras med en kattunge fortfarande, så det blir nog skönt för henne när han flyttar.
 
Ikväll ska jag nog försöka finna ro & se en film. Känns som att det var ett tag sedan nu. Bara fix & trix minsann. Men det är ju så spännande med allting som händer i katteriet nu! Snart är alla välkomna att klappa kattungar igen. Puss hej ♥
 

To many things that we want to do..

Det känns som att jag kväver mig själv ännu en gång med alla dessa tusen saker jag vill göra, borde göra, & måste göra. Att vara arbetslös resulterar på något konstigt sätt i att jag har ännu mer att göra än annars. Det ska gås på möten, skrivas & skickas tusentals papper till höger & vänster, & dessutom sökas jobb.. Men jag blev uppletad i onsdags efter att någon rekommenderat mig, så nu ska jag i alla fall gå på arbetsintervju nästa onsdag. Spännande! Fram tills dess så ska jag hinna fylla i häftet från ALMI & göra ännu mer på hemsidan. Sen har jag svampar att rensa & torka. Jag har kreativitet som kliar i fingertopparna, men tiden räcker inte till. För just nu älskar barnen att riva ut hela köket minst tre gånger om dagen. Jag vill plocka bär & bestiga berg varje dag. Springa med Corint & måla tavlor. Fota både barn & djur, & sy mängder med kläder. Tiden kanske aldrig kommer att räcka till för mig, men jag skulle gärna komma ikapp lite.RSS 2.0