Creating memories

Leksand Sommarland igår med Tias, Alva & Mini. Underbar dag. Underbart väder. & sist men inte minst, sockervadd! <3


Once Upon a Time 5 veckor

 
 
 
 
 
 
 

Abstinens

Jag vill träna. Men min kropp motarbetar mig rätt hårt just nu. Har så jävla ont i knät stundvis att jag haltar. För en servitris är det inte helt okej ><


Days off, play on!

Igår & idag har jag varit ledig. Ledig med mina döttrar & Mattias hemma. Det har varit lek ute, glassbåt, fika med delar av familjen Hellberg, jordgubbar & nötter i mängder.

Det är helt sjukt vad fort dom växer på sommaren, mina döttrar. Som ogräs. Både Alva & Mini kom hem i söndags. Solblekta & fulla av liv. Mini utvecklas så fort nu. Hennes sätt att prata gör mig lika förundrad varje gång. Hur kan en tvååring veta så mycket, & samtidigt vara så grammatiskt korrekt? Alva är som en liten tonåring. Hon skulle klara av att styra hemmet nästan helt på egen hand. Hon vill prova på friheten nu, göra saker utan att ständigt vara övervakad. Hon går med Corint i skogen, hon gör sitt eget thé & kan vara ute & leka i timmar. Nu börjar hon även vilja laga mat själv. När jag tittar på henne så är det som att se mig själv för 19 år sedan. Hon är så otroligt lik mig, fast vackrare.

Jag försöker göra det bästa av varje dag. Samtidigt försöker jag att jobba så mycket jag kan, nu när jag har barnvakt & det finns möjlighet. Det är en svår balansgång, men med tanke på alla dagar jag var hemma med dom i våras så känner jag att jag faktiskt kan få jobba nu. Komma ikapp & få slappna av när pengarna till slut räcker till. Men lite ska vi hinna med.

Vi började i tid med lekparksbesök runt om i Mora & Orsa. Sen blev det Aqua Nova & Alva var till & med varit på ridläger. Vi har myst med familj, vänner & kattungar.. Jag har även lovat dom Leksand Sommarland i år. Sen funderar jag ev på Sportys i Falun, Minigolf, bowling, Björnparken.. Det finns egentligen massor att göra. Alva vill gå på restaurang. & cirkus.

Mattias åker till Leksand ikväll. Jag ska vara hemma & fixa. & sakna honom. Jag hatar att inte vara nära honom. Det är som att långsamt kvävas. Jag känner mig färglös utan honom. Egentligen är det ju bara en natt. & jag vet hur mycket han saknat att hänga med dom där nere. Dessutom behöver jag vänja mig lite vid tanken på att han kanske åker ifrån mig ett tag. Jag vill inte.RSS 2.0