Future Bounce

 
 
Alvas dansavslutning för säsongen..

Those intense lovely monsters

 

Idag har vi myst ute i solen. Mini har mer vilja än någonsin just nu, & Alva försöker bestämma allting åt alla. Mamman blir lite smått utmattad, men försöker att fokusera på dom stunderna då allt bara känns rätt. Då båda mina små lyssnar & myser med sin mamma. Underbara små monster.


J hearts M

 

Tack Tias för att du är helt underbar.
Me loves you. Always.


Hipp hipp hurra!

 
Igår fyllde våra fyra pojkar i vår första kull 1 år!
Jag kom till & med ihåg att säga grattis till allihop.
Det är så kul att se hur dom utvecklats allihop.
En riktigt, riktigt fin första kull!

Last few days in pics

I tisdags åkte jag & Alva till Östängs för lite glass i solen.

Det vart en hel del.. Smakade även lite Frosen Yoghurt, mums!

Igår var vi i Orsa & lekte på olika ställen.

På kvällen somnade både jag & Tias på soffan. Indi var snäll & putsade.

Idag har jag & Mini myst själva med de tre kattorna som är kvar hemma.

Tjock-Yolka på mitt bröst ♥


Among furr & purr

 
I lördags åkte jag & Mattias hemmifrån vid halv 6 på morgonen med Halo & Himla. Vi åkte ner på utställningen i Rocklundahallen i Västerås för att få Halo avelsgodkänd innan vi fortsatte ner till Strömmaköp, Älmhult. Så mysigt att få träffa Linda, Calle & tre underbart söta döttrar igen! & så fick jag ju se Coccos & Mimmis kattungar, helt ljuvliga. Känns kul att få se vart Hilmas gener tar vägen. När vi kom hem sen så hade resterande 4 katter njutit rejält av ett mycket tystare hem. Ingen skrikande dryg Halo & Indi kunde släppa lite på vaktandet av den stängda dörren. Så skönt att slippa hålla katterna separerade nu. & framför allt att slippa lyssna på Halo, mihi. Så nu har vi nog lite semaster allihop. Indi fick sig till & med ett bad igår. Riktigt fin blev han, Prinsen.

Jag kan inte sluta längta efter Yolkas & Indis kattungar. Åh, kan inte tiden bara skynda lite?

Sollerön våren 2o13

 
 
Grodor, grodor, grodor..

Is this what you call Valborg?

Igår var jag ut på Valborg för första gången på 7 år. I Orsa av alla ställen.. Kul att träffa Frida & Sofie där, men annars var det inte speciellt kul. Det var inte riktigt min type of crowd, & jag var som vanligt äldre än alla andra. För att inte tala om mentalt. Shit. Det var i alla fall skönt att få ha lite Mattias-tid efter att ha haft barn hemma varenda dag i 2 veckor. Det är fan tungt att vara ensamstående Mamma. & jag har ju även valt att inte ha dom på dagis just nu eftersom jag inte jobbar just nu..

Så jag passade på att mysa lite med min Tias jag. Försökte avstyra bråk, skratta i smyg åt sorgliga personer & hängde med dom nyktraste personerna på stället, dvs Frida, Sofie & Micke. Ska kanske tilläggas att de två sistnämnda var chaufförer. Vid kvällens slut så stod jag sedan & väntade på att få åka hem medan Mattias försökte trösta sitt ex lillasyster som vägrade vara i närheten av mig. I 45 minuter fick jag vänta medan & grät & gnällde om Mattias & hans ex, sen fick jag nog. Seriöst, hon är 15-16 år & står & gråter över något som tog slut för längesedan. & sen klarar hon inte ens av att vara nära mig? Varför? För att jag inte behandlar Mattias som skit? För att han inte behandlar mig som skit? I don't ever care, jag ville bara hem & ville hon hellre gå själv i mörkret så visst. Fucking drama.

Väl hemma så blev det natta-mat. Jag älskar natta-mat. Äh, jag älskar alltid mat.

Nästa Valborg vill jag vara i Uppsala, det är på tiden nu..

 


Kitty hearts Baby

Jag saknar att ha små kattungar hemma. Jag saknar deras speciella, nyfikna sätt & bus. Som Indi när vi hämtat hem honom. Han var så otroligt mysig. Mini bar runt på honom hela tiden & han följde efter henne som en svans. Han sov i bolådan med Himlas kattungar efter att ha vågat som allt närmare för varje dag som gick. Min fina Prins ♥

 

 RSS 2.0