Fact
Picture our days


A box of colorsIdag har jag & de små damerna tjej-dag. Jag hade fått nya nagellack från O.P.I & Ciate som vi fick lov att prova. Blev dock besvikna då foil fix-limmet var helt torkat. Men vi lyckades anyways.

Vi har stängt in oss i sovrummet hela dagen. Det är 16 grader i övriga lägenheten, så det känns inte speciellt lockande att vara där ute & frysa. Ikväll har jag lovat mig själv att rita.. men vi får väl se hur det blir med den saken. Skulle knappast förvåna mig om Halo får sina kattungar idag. & då blir det fullt upp igen.

Pillow fight

 
Någonting hade fått för sig att gå vilse i kudden..

Always there to hold Her hand

Förra söndagen så bestämde jag mig för att äntligen få njuta av lite fritid. Äntligen skulle jag ge mig själv möjligheten att komma ikapp. Men redan på söndagen så valde jag att boka upp mig på att jobba varje helg som jag är barnfri. För jag vet hur fort jag blir rastlös. Jag vet hur fort jag önskar att jag aldrig blivit ledig. På måndagen bestämde vi oss för att sluta röka, igen. Vi låg i sängen i 2 & en halv dag. Tryckte i oss godis, chips, läsk.. you name it. På onsdagen och så tränade vi istället. Lite för hårt, men det var det värt.

Torsdag, fredag & lördag jobbade jag. & det visade sig bli sista gången. Istället blickar vi framåt. Söker nya möjligheter & försöker ännu en gång att få komma ikapp.RSS 2.0