Att försöka vara kryptisk..

Idag har jag en alldeles speciell känsla i hela mig. Idag känns livet lite enklare, eller jag ska väl egentligen säga att jag känner mig lite lättare. Lättad & faschinerad. Helt otroligt att få se något så vackert på bild. Så verkligt & inte bara som en tanke & en svag påminnelse. Det är på riktigt. & det är helt fantastiskt.

Kommentarer
Postat av: Diddi

Under sker vet du ;P

Hoppas att allt är bra.

Tänker på dig!

Kram <3

2010-12-07 @ 19:17:56
Postat av: Jessica

Fast det var inget under. Jag var upp & kikade idag. Första gången & mycket tidigare än förra gången. Det var otroligt <3Men jag mår lite upp & ner, försöker att bara låta tiden gå & känna efter. Inte tänka för mycket.. Tack underbara Diddi, jag tänker på dig också <3

2010-12-07 @ 19:45:03
URL: http://kinne.blogg.se/
Postat av: Sophia S

Hej Jessica, brukar kika i din blogg ibland. :) Hade ju en trevlig eftermiddag/kväll med Alva för ett par veckor sen, underbar unge du har! Och jag tror hon råkade skvallra lite angående ovanstående också... :)

Hoppas allt är bra med dig, var länge sen jag såg dig, vet du om du blir kvar på wasa efter ägarbytet?

Mvh Sophia

2010-12-07 @ 22:01:05
Postat av: Jessica

Sophia - Ahaa, är det du som är 'Paddes Sophia' ^ :p Ja, hon är helt fantastisk, fast jag tror dock inte att hon skvallrade då. Hon visste inget vid det laget utan det är väldigt nytt för henne (:Jag mår rätt bra, mkt just nu, men jag har fått lära mig att inte klaga alltför mkt ^ Hur är det med dig?Jag sa upp mig på Wasa i Juni & har inga konkreta planer på att återvända, tyvärr. Hur blir det för dig?Kram kram.

2010-12-08 @ 00:01:25
URL: http://kinne.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ååh! Snart måste vi ses så jag får höra allt i minsta lilla detalj! Puss <3

2010-12-08 @ 14:12:38
URL: http://www.metroblogen.se/twocolors
Postat av: Sophia

Haha ja det är nog jag det. :) Hmm det kanske inte var bekräftat då men jag vet att hon sa att hon skulle få något, jag ska väl inte skriva ut exakt vad hon sa här om det ska vara hemligt. :) Men hur som helst hade vi jättekul iaf, så himla söt hon är. Och riktigt proffsig på att använda min iphone haha, blev imponerad!Jaha då är det därför jag inte sett dig där på så länge... :P Jag har ingen aning om hur det blir efter ägarbytet, det verkar allmänt förvirrat och oplanerat alltihopa så jag orkar inte riktigt bry mig. :)

2010-12-08 @ 14:14:58
Postat av: Jessica

Haha, ja Alva har sagt det på dagis också innan jag ens visste något om saken ^ Det har varit vår gemensamma dröm tror jag. & ja, hon är ett riktigt litet teknik-freak ;pHaha, ja jag har förstått att det inte riktigt är full koll som gäller för personalen iaf. Man får ju hoppas att ni iaf blir ordentligt informerade snart (:

2010-12-08 @ 22:07:19
URL: http://kinne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0