Allt en trasig chey kan önska, & mer därtill

Jag älskar er, helvete vad jag älskar er.


Missöden & myspys

Dagen började med att Diddi & Erika kom med frukost & efterrätt a la Kaffestugan. Diddi & jag hade noll motorik & spillde kaffe & Cola över bord, golv & soffa. Riktigt trevligt att vara några fler när det ska ätas frukost. Efter 2 timmars besök så lämnades jag & Alva till vårat, vilket idag fick bli inomhus. Lekparken fick vänta på en soligare dag. Istället så planterade vi smultron, lekte & städade lite på balkongen, sov middag - för första gången på evigheter - liite för länge, dammsög hela lägenheten, torkade alla golv, lagade mat för ett helt kompani, bakade cupcakes som nu tar upp halva kylen & avslutade med ett bad innan det för längesedan var läggdags för Alva. Nu börjar det bli så där onödigt sent igen, så jag ska minsann krypa ner bredvid min Räki-päki & läsa tills jag somnar. Imorgon jobbar jag näst sista dagen/natten, så sömn kan vara en fördel. Sweet dreams ♥

Ambitiös vardag

Känns som att varenda minut verkligen tas tillvara på nu. Ingen tid som liksom rinner mellan fingrarna eller försvinner i tomma intet. Idag har jag & Alva ätit brunch, cyklat till mvc & lyssnat på 'lillebrors' hjärta. Träffade på fina, fina Doris också & jag avundas henne så fast det bara skiljer några veckor. Hon är ju liksom snart klar ^ Alva var lite skadeglad när mamma blev pickad i fingret & lite smått förbluffad över att känna på 'lillebrors' huvud igen. Hade gått ner några hekto vilket känns så där med tanke på att jag inte kan göra något åt saken. Efter att ha cyklat hem så blev det någon timme i lekparken innan vi cyklade till Maxi & handlade mängder med frukt, bär & andra nyttigheter. Sen bemästrade vi en ny maträtt - jag är sämst på att laga mat - & det var riktigt gott. Sen spelade vi spel samtidigt som Alva envisades med att kika på handboll, & sen en saga för att avsluta dagen. Nu ska jag jag bara plocka lite innan jag kryper ner bredvid henne. För imorgon väntar en fullt planerad dag med frukostbesök & massor med mys.

Dröm bara söta, fluffiga drömmar.

When nighmares turn in to day dreams

Plutt-skrutt.


Kärlek i sin renaste form


När livet är begränsat

Jag & Alva spelar spel där det ska gissas kort med olika bilder på.
Så jag sätter ett kort i pannan på henne & börjar förklara..

'Jag har en sån här, men jag kan inte använda den'
'En bil?!'

Detta är vardag. Hon är rätt duktig på att påpeka avsaknaden av körkort & har redan tusen planer för vad vi ska göra när jag väl har det.. Alva spöade mig rätt rejält i spelet, btw.

Idag, imorgon, för alltid

Jag kommer alltid att vara din Semla.

Även om du tycker dom är äckelpäckel.


20.57

Idag rullade vi ur sängen vid tiotiden, åt lite frukost innan vi klädde på oss & gick ut i lekparken innan Alva skulle till sin pappa. Sen har jag roat mig med 2 vändor till jobbet & 2 försenade tåg, solat med en dålig bok på balkongen & trängts i badet & gjort min läxa tills jag ska till psykologen imorgon. Nu ska jag få i mig lite mat innan jag ska ner & städa mitt tredje försenade tåg. Sen hoppas jag på lite sömn innan jag ska upp & diskutera mitt liv imorgon. Efter det så kommer Alva hem igen & 3 fantastiska dagar väntar innan jag jobbar de 2 dagarna jag har kvar. Awesomeness!

Älsklingsplutt

Jag tror jag liksom glömt hur liten du faktiskt varit.

Du är ju fortfarande liten ju? Stora-lilla-cheyen.


När dagarna är precis så där perfekta

Har haft 2 helt underbara dagar i solen med Alva. Vi har i princip bott i lekparken & haft massor med frukt & jordgubbar med oss. Igår tittade Sara förbi & myste i någon timme, & idag kom Diddi & bjöd på glass. Förutom sex timmar ute idag så har jag & Alva hunnit med massor. Cyklade till Maxi & hade med oss Corint. Där fick jag handla helt själv medan Alva gjorde armband & paket åt mig inne på minihuset. Alva var en fruktansvärt duktig chey & cyklade precis efter mina instruktioner. Vi lagade mat tillsammans i vanlig ordning, bar ner en massa saker i förrådet & letade fram det viktigaste till 'lillebror'. Vi monterade om spjälsängen, satte på spjälskydd & skruvade upp hyllan som Alva råkade slita ner från väggen på morgonen. Sen dammsög jag hela skiten för femte gången den här veckan medan Alva gjorde rent kattlådan. Underbara fina Alva. Hon lyckades till & med blanda till såpbubblor som fungerade utmärkt, trots att jag misslyckades för några dagar sedan. Mihi.

Så här borde det få vara jämt. Inget bråk, inga tårar. Bara en superlycklig Alva som till & med kommer fram till filten i lekparken & visar sig då & då. Jag har till & med älskat min odåga till hund dom här dagarna. Då, mina små kex, då är allting rätt så underbart.

När vikten ligger på minus

Amma igen. Rasa ännu mer i vikt. Det finns liksom inte så mycket kvar. Brösten kommer försvinna precis som med Alva & rumpan är redan borta. Att se sig själv i spegeln är fan inte kul längre. Fläckig & jävlig. Skulle sitta perfekt med bristningar på magen också, då kommer jag vara både spinkig & randig sen. Tack, fint, hej.


Klirr klirr

För er som kanske missat det så fnns det rätt lätta sätt att få lite extra pengar.
Check it out!


Jag älskar efter dig

Imorgon kommer min fina lilla Fröken hem.

Usch vad skönt det ska bli att sluta jobba & bara vara mamma ett tag.

Det förtjänar du Räkan


Mentalt sönderstressad

Tusen samtal. Pengar hit & pengar dit. Städa hemma & på jobbet. Försöka tvinga till sig sömn. & så sista natten innan lite ledigt så bestämmer sig SJ för att vara försenade. Varken jag eller den roliga grabben på OPC kan se hur mycket försenat tåget är.. men minst en halvtimme. Påsktrafik betyder extra tungt tåg, & försenat tåg betyder att det blir övertid om jag ska klara av det ikväll. När jag redan jobbat dag & natt i en vecka gör det mig mindre happy måste jag erkänna.

Så nu tänker jag krypa ner i ett bad & halvdö lite innan jobbet. Bye.

Finaste fina

För 3 månader sedan så tog du ditt pick & pack & lämnade mig. För 2 år sedan så var jag nykär & älskade varje helg med dig & saknade dig varje vecka. Idag är jag mer kär än vad jag trodde var möjligt, & den dagen du säger att du inte har några känslor för mig.. den dagen slutar jag tro på kärlek. Du är allt jag någonsin drömt om.


Wiho bla bla

5 små rackarns jobbdagar/nätter kvar. Det gör mig till en lycklig chey. Gårdagen gjorde min verkligen lycklig. Trots krävande hund & lite ont i magen så lekte jag & Alva länge i solen i lekparken, blåste såpbubblor, cyklade till Maxi & shoppade nödvändigheter & inte fullt så nödvändiga saker, lagade en hel hög med vaniljpannkakor som vi åt med färska jordgubbar, glass & grädde, planterade både grönsaker & blommor, plockade & pyntade påskris, fikade i solen på balkongen, badade bubbelbad & myste med godnattsaga. Perfekt dag minsann ♥

Idag var jag 'Alva-lös' & åkte med Diddi & våra respekive odågor till Erika & lilla Nova. Nova fick presenter av Diddi & vi fick 2 sorters tårta & 1 cheesecake. Jag älskar att hänga med dom där töserna. Diskutera vardagsproblem & annat smått & gott. Måste passa på när alla kan . Men snart är det maj, & då finns det mer tid minsann.

Sen har jag fått vara så där alldeles underbart kär också dom här 2 dagarna, & det är minsann ingen dålig sak. Han är minsann fin den där Prinsen som kan få mig att fortfarande få små fjärilar i magen.

Men nu ska jag krypa ner under täcket & läsa en skvätt så att ag kan somna någon gång. God natt Sötkex.

Glue me back together

Jag älskar varenda millimeter av dig.


Från nedstämd till förbannad

Jag är så fruktansvärt less på inkompetena idioter som inte kan argumentera & bara kan se saker ur en synvinkel. Men neej, för vissa ska alltid ha rätt, & då är det inte ens värt att försöka. Idiot.

Broken strings

& så sitter jag här & gråter över min jävla vardag till en underbar bortglömd favorit. Ibland blir det liksom för mycket, & med smärta i hela kroppen av överansträngning så kom tårarna rätt fort.

Nedräkningen fortsätter

7 kvar. Känner mig till & med rätt possitiv trots att det är söndag imorgon & 3 tåg ska städas. Det ska tydligen vara strålande väder imorgon också, så då ska jag plocka ut tältsängen på balkongen & ligga där & läsa & kanske sova lite. Kan inte ligga på bänken som står där eftersom den är lite kort även för mina ynka centimetrar, & så blir det hårt om jag ska ligga på mage & läsa.. Men nu ska jag göra mig klar för att stänga in mig & dom 3 små odågorna i sovrummet. Puss, god natt söton.

16.37

Sova var det va? När det är sol ute på balkongen? Nehe, det fungerar ju inte. Istället så myser jag med en bok & mänger av vatten. Sova får jag göra när det är molnigt. För här ska njutas lite till innan maten, & sen städas & donas. Puss hej.

Come fly with me

Helt fantastiskt vad fort det går att ta sig hem när jag kan cykla istället för att pulsa i snö hela vägen. Gick förvånansvärt smärtfritt att jobba i natt & nu är det bara 8 jobbdagar/jobbnätter kvar. Nedräkningen gör det verkligen mindre tungt, tro mig. Imorgon ska jag nog faktiskt tillåta min att krypa tillbaka under täcket igen efter dagpasset. Det är jag värd efter att ha putsat på mitt hem hela min lediga vecka.. plus att jag gjort massa saker som jag tidigare bara skjutit upp.. Men nu ska jag kasta i min en banan innan jag kryper ner under täcket & läser.

 

Pussinussituss Lovebunnies


15 april 2o11


20.47

Idag var en betydligt mycket bättre dag än igår. Ett besök på specialistmödravården & ett hos psykologen innan jag & Alva promenerade hem & väntade in Erika & Nova. Det blev en kort lekstund på lekhuset innan vi fortsatte våran play date här hemma istället. En mycket trevlig eftermiddag & precis vad jag behövde efter mina & Alvas duster den senaste veckan. Nu ska jag smörja in mig som en simpel liten stund av lyx mitt i vardagskaos & tusen tankar. Sen ska jag dammsuga, diska det sista & krypa under täcket bredvid Räkan.

 

Küss ♥


Det där med dåligt samvete

Kluven. Mentalt utmattad & lite ledsen. Jag hade längtat så efter Alva då hon varit hos sin pappa i en vecka. & så kommer hon hem.. Lyssnar inte. Bråkar & gör revolt. & jag försöker diskutera med den lilla känslostormen som ska föreställa min dotter. Försöker inandas & njuta av dom få minuterna då vi inte bråka. & jag får så dåligt samvete för att hon ska behöva känna som hon gör, för att hon ska behöva gå igenom det jobbiga med att sakna någon hon älskar. Ibland säker hon det & tittar på mig med tårfyllda guldfärgade ögon..

'Jag älskar efter Jim'

Jag har förstört för mig själv, mitt livs kärlek & mina barn. Jag kan inte känna att jag har någon rätt att klaga när det är jobbigt, men det gör jag ändå. & allt blir till en ond cirkel av dåligt samvete.

12.58

Vaknade redan klockan 8 av onda, sönderhostade revben & irriterade luftvägar. Pallrade mig upp straxt innan 9 till en Alva som tittat på tv i en timme. Frukost & förhoppningar på dagen. Sedan tog det inte ens 2 timmar innan jag insåg att jag lika gärna kunde ställa in mina planer. Superbråkig Alva nästan en vecka i streck blir lite för mycket även för mig. Att bråka om tusen saker innan dagen ens hunnit komma igång.. nej, det finns gränser & min är redan passerad.

Lyckades i alla fall få ha henne på dagis imorgon när jag ska avverka 2 tider på lassarettet. Success. Jag ska bara lyckas överleva den här dagen först..

If I fade, at least you will always shine

17 år.


'Topp-chey'

Finns med som 'topp-bloggare' på VideofyMe's startsida.
Inte illa pinkat minsann..

Fröken revolt

Bråk. Skrik. Bannor. Tårar.

Känslorevolt a la Alva.


11 april 2o11


Fröken socker


Hello sugar bomb Kitty


Tillbaka till vardag

Så avslutades sambolivet efter 5 dagar & livet återgår till vad det varit de senaste snart 3 månaderna. Skönt kanske, ett tag. Jag börjar undra hur jag ska klara av allting dock. Det är ju bara 10 jobbdagar kvar, men det känns som att dom aldrig tar slut. Sömn får jag knapt heller med smärtor överllt.. men ingen har väl dött av lite smärta? Idag blir en dag som alla andra dagar. Dammsuga hela lägenheten & varenda centimeter av den 8 meter långa soffan som drar åt sig päls på 2 sekunder, disa, laga mat, boka tvätt-tid, rasta hunden några fler gånger..

Handlat har jag i alla fall redan lyckats med. Alltid något.

Fröken förvirrad

Jag förstår inta vad som händer just nu.
Eller så kanske jag inte vill förstå?

..

I took a walk around the world to ease my troubled mind
I left my body laying somewhere in the sands of time
I watched the world float to the dark side of the moon
I feel there is nothing I can do, yeah

I watched the world float to the dark side of the moon
After all I knew it had to be something to do with you
I really don't mind what happens now and then
As long as you'll be my friend at the end

If I go crazy then will you still call me Superman
If I'm alive and well, will you be there holding my hand
I'll keep you by my side with my superhuman might
Kryptonite

You called me strong, you called me weak
But still your secrets I will keep
You took for granted all the times I never let you down
You stumbled in and bumped your head
If not for me then you would be dead
I picked you up and put you back on solid ground

If I go crazy then will you still call me Superman
If I'm alive and well, will you be there holding my hand
I'll keep you by my side with my superhuman might
Kryptonite

If I go crazy then will you still call me Superman
If I'm alive and well, will you be there holding my hand
I'll keep you by my side with my superhuman might
Kryptonite

Yeah!

If I go crazy then will you still call me Superman
If I'm alive and well, will you be there holding my hand
I'll keep you by my side with my superhuman might
Kryptonite

Helvetesnätter

Hunden - den odågan - tog mitt 3 månader nya pass & åt upp det.

Jag bröt av nyckeln i mitt lås på cykeln.

Jag älskar mer än vad som borde vara tillåtet.

Jag får ont av alla förbannade torkgolv.

Jag måste äta halv 4 på natten & missar ännu en halvtimmes sömn.

Jag kommer inte kunna somna när jag kryper i säng.

 

 

Iiiiihh, jävla helvetesnätter.

 


When it fades..

Jag önskar att jag någon gång lärt mig trolla..


Here without you

..but you're still with me in my dreams.

Världen-upp-&-ner

Att det är lite mycket nu är en underdrift, men jag försöker hålla huvudet över ytan. Vissa händelser dom senaste dagarna har varit viktigare än andra. Så klart. Jag har saknat dig Syster. Alla underbara långa samtal med nära & kära har fått mig att kunna fokusera på det viktiga. & Sebastian, hur kan jag ens förklara hur skönt det är att du tar med dig Alva & bor här lite när jag behöver det?

Det är lite mycket nu, men ett snabb-bad & lite sömn kan nog hjälpa en del.

Did you ever even see me?

Att ditt liv är över är bara BS.

Du valde själv att leva 'utan' mig.

 

3 jobbdagar & jobbnätter kvar.

Sen en veckas ledigt.

Bit ihop Jessica, bit ihop.


01.04

Jag står i dörröppningen till sovrummet. Hör 2 uppsättningar andetag som trängs i mörkret. 2 personer som aldrig sviker när det verkligen krisar. Så sprider sig ett leende i mitt ansikte trots insidan som trasats sönder. 'Lillebror' sparkar & kräveruppmärksamhet & jag kryper ur kläderna innan jag ställer mig framför spegeln. Nu äntligen har jag börjat känna på ett annat sätt, rätt sätt. & jag tittar på mig själv i spegeln, ser hur kilona rasat & det enda jag har är en liten bula mitt på. Trycker undan den lilla gnuttan oro som envisas med att dyka upp. Sedan kryper jag ner mitt emellan dom där 2 uppsättningarna andetag. Tack, för att ni alltid finns där.

Att visa sin bästa sida

På fredagen anmälde jag mig & Jim till par-rådgivning för attvi under torsdagen pratat om det & bestämt oss för att det var nästa steg att ta i varan 'hemliga' relation. Alva fick träffa Jim för första gången på en & en halv månad & han lovade henne att träffa henne oftare & gav henne den kommande helgen att längta till. & Alva bröt ihop i gråt när han gick & grät 2 timmar i sträck..

& så kom helgen. Knappt ett ord & telefonen avstängd sedan lördag klockan 16. Bara för att sätta på den korta stunder så pass att mina sms kommer fram. En person som kan behandla någon så med 2 barn i bilden, som jag delat 2 år med, som jag väntat på i 11 veckor trots halvlögner & konstiga förklaringar velat dela mitt liv med.. en sån person har definitivt något att dölja. Det hade varit så enkelt för dig att strunta i allt, men nu vågar du inte ens förklara dig. Om du skulle göra en enda sak rätt så borde du berätta för Alva att du inte vill vara en del av vårat liv mer.

..

Kärlek är inget för mig.


RSS 2.0