Missing Her Mr

 

Jag hatar att vakna i en tom säng.

Jag kan rulla 2 varv i den utan att ramla ur..

Jag vill vakna bredvid världens bästa.

Krypa närmare & stjäla lite värme.

Bara få vara.

Bara få vara din ♥

 


One hundred sixty eight hours

 
Klockan 24 har jag varit nikotinfri i en vecka. 7 dagar. 168 timmar. Det känns helt underbart skönt. När jag inte har huvudvärk & ont i halsen det vill säga. Jag saknar att sitta & ta en cigg när jag pratar i telefon. Att röka med André eller Kimberly. Efter-maten-cigg. Efter-sex-cigg. Jag saknar att röka, men jag vill verkligen inte röka längre. Jag har redan gjort det i tio år. För många år. Så jävla mycket pengar. Men nu tänker jag vara lite stolt över mig själv. & jag tänker fortsätta att räkna timmar, dagar & veckor. Det får mig att känna att jag faktiskt lyckats. Äntligen!

Play catch

 
 
En video från i höstas då Indi apporterar.
Lille SE*Pieces of Art's Tabasco syns i bakgrunden, & Himla stryker förbi på slutet.

Like diamonds in the sky

Jag provade så klart mina nya nagellack så fort jag kunde. Jag använde den vita pennan för en klassisk fransk manikyr, & sedan det glittriga O.P.I-lacket ovanpå. Riktigt fräscht & det har hållit bra också. Är redan nyfiken på att prova det silvriga, mihi.

2 eller 3 kvällar nu har jag ritat på en ny bild. Jag tror att den kan bli riktigt jävla bra. Jag hoppas det. Jag skulle behöva lite feed back sen. Kommentarsfunktionen fungerar alldeles utmärkt as far as I know ^

 


O.P.I

Mitt paket har kommit & ligger & väntar på att jag ska komma & hämta det. Men, med min otur så kör Members.com en O.P.I-kampanj nu. Så om någon är nyfiken på att prova, så finns dom där för 90 pix istället för 150 pix. & See by Chloé finns också just nu. Själv får jag vänta några månader tills jag kommit ikapp i ekonomin..
 
 

Ännu en morgon utan dig

Jag hatar att behöva vakna utan Mattias. Jag hatar att det är så kallt i sängen. Jag önskar att han bara kunde flytta in här nu. Att allergin redan var ur världen. Jag har aldrig saknat någon som jag saknar honom. Direkt han säger hej då så känner jag mig avtrubbad & tråkig. Jag vill få vakna i värmen från hans hud. Jag vill att han ska vara det första jag ser varje morgon. Då är det inte alls jobbigt att vakna.

 


Dressed to Her nails

 
Efter att ha funderat på det alldeles för länge så var det dags att prova lite nya nagellack & även nail wraps. Alla höjer ju O.P.I till skyarna, så det är väl bara att prova för att se what the fuzz is all about. Hittade way too much på Eleven.se men lyckades till slut bestämma mig för dessa. Supersnabba var dom också, & det skickades redan efter några timmar. Så nu får jag gå runt & vänta på paket. Jag älskar att vänta på paket!


SE*Pieces of Art's Paprika

 
 
Snart fyller Red Hot Chilli Peppers - kullen 1 år.
Jag saknar att ha små kattungar hemma..

Fröken Skitdryg

Halo löper & gnäller konstant nu. Har gjort ett tag, & verkar inte ha några planer på att sluta. Själv har jag gjort planer med Malin så att jag ska kunna få damen i fråga parad med Tengel innan Indi. Det var planen från början, så det känns underbart att det äntligen blir av! Jag är så tacksam för att jag träffat så fantastiska personer inom hela den cirkusen som uppfödarvärlden visat sig vara. Men någon gång ska jag väl få ha tur också? Mindre än en månad kvar, sen blir det slut på Halo's gnäll. Vi är många som längtar dit, mihi.

 


<3

 

Mattias Hellberg, jag älskar dig!
<3


02.11

 
Idag är en sån dag då ingenting har gått på rutin. Ingenting har varit som det brukar. Vi är typ sjuka allihopa här hemma.. Men vi pallrade oss ändå iväg till Leksand mitt på dagen för Mattias arbetsintervju & lite lek på Leksand Sommarland. Rätt mysigt att gå runt där när det inte öppnat för säsongen ännu & bara mysa. Sen åkte vi hem & bäddade ner oss i sängen med en film, vilket resulterade i att jag vaknade kl. 21 mellan Alva & Mattias. Efter att ha handlat lite sjukis-snacks & hämtat Kimberly på jobbet så blev det en till film. Men nu har jag skjutsat hem fröken i fråga & känner jag Mattias rätt så blir det en film till innan han kan sova..
 
Btw, 26 timmar utan nikotin. Yay me!
 
 
 
 

Drömmar om sommaren

 
Alva & Mini i slutet av förra sommaren när vi tömde poolen..

Princess Corona

 

Äntligen gjort klart en bild!
Måste vara flera år sedan..
Bara att fortsätta nu då. Awesomeness.


Challenge

 
Hittade den här på Facebook & behövde ändå lite inspiration.
Så varför inte? Let's do this.

Like the sun in California

Efter att ha fått spenderat lite tid med Mattias igår & idag så kom mina små prinsessor hem idag. Så i helgen har dom Mamma-helg & jag hoppas på massa lek & bus. På lördagen ska jag jobba & min Lillebror ska passa Alva & Mini. Kommer nog att gå superbra, & jag behöver verkligen jobba. Men först har vi fredagen & det enda som måste hinnas med är en sväng förbi Ica. Resten av dagen ska vi mysa & leka. Har faktiskt varit så effektiv på sistone att alla måsten kan skjutas på några dagar eller så..

Allting börjar kännas enklare nu också. Äntligen. Mattias är helt fantastisk som står ut med Miss Crankypants när hon bestämmer sig för att infinna sig. Det känns helt underbart att vi förstår varandra som vi gör. Att han säger det jag tänker & så mycket mer. Han gör mig så lycklig, så enkelt. & han ser rätt igenom mig. Jag bara önskar att jag slapp sakna honom så mycket, men jag får börja vänja mig snart. För som det ser ut nu så blir det inte så mycket Mattias i sommar..

Men nu ska jag borra in nosen i Minis hår & sova några timmar. Natti natt.

 


01.42

She tare a hole in you.
The one you can't repair.
But I still love her.
I don't even care.


21.30

Supermysig dag idag. Vårkänsla all the way! Vaknade sent, klädde på oss & åkte ner på Wayne's & fikade med André, Mashur & lilla Nellie. Efter det så åkte vi förbi hemma & hämtade grejer, bilade vidare mot Orsa & lite mat på Bykrogen med bröderna Magnusson. Sen kvällshäng med hårfärgning hos Micke. Så nu är fröken fin i håret. Sweet!


12.10

 
Lägg märke till min Ninja-Kitty i bakgrunden. Mihi ^ Söt-Yolka ♥
Nu ska jag & döttrarna äta lite lunch. Mattias skickade jag till Falun med André.
Resten av dagen kommer att bestå av lek & bus, Alvas dans, & städning.
En helt vanlig dag. Men förhoppningsvis en bättre dag än gårdagen..
 
Pussinussitussi Kex.

Praag våren 2o12

 
 
Så mysigt. Jag älskar djurparker!

20.37

 

Ni är hela min värld <3


Bus i bilen

 
 
Hittade massa videos som jag inte publicerat innan..

Tillbakablick

 
 
Hittade massa videos som jag inte publicerat innan..

So let me go, I don't wanna be your Hero

 
Alla dessa krav. All denna ångest.
Så sällan en känsla av att ha gjort mig själv tillfreds.
 
.

07.35

 

Jag & Mini har morgonmys med barnprogram. Om en timme kommer Alva också hem.

Fulländad morgon.


Dollfaces

 
I just love you Dolls ♥

One of those days

Otillräcklig. Jag hatar det ordet. Jag hatar allt det står för & allt det betyder för mig. Jag hatar att det är det enda jag känner mig ibland. Allt oftare. Jag vill bara gömma mig. Gömma mig & all min otillräcklighet i månader. Jag kväver mig själv. Längtar efter att timmarna ska gå, samtidigt som det känns som att tiden står stilla. I nästa sekund har jag panik över att jag inte hinner med någonting, jag vill spola tillbaka tiden & hinna med allt det där som jag aldrig faktiskt hinner med. Men när den väl är där, tiden som blir över, så sitter jag bara & stirrar framför mig. Handlingsförlamad. Vill inte röra mig, vill ingenting. Som en trotsig tvååring utan all skrik & gråt. Vad fan håller jag på med. Helvete.RSS 2.0